Új hozzászólás Aktív témák

  • INTELligent

    senior tag

    válasz tomcica #99002 üzenetére

    Köszi! Az kb jó, ha olyan RPE 8 körül volt az effort? Nincs túl sok tapasztalatom sprintekkel futásban, és gőzöm sincs, hogy túltolom vagy inkább visszafogom magam.
    Kontextusnak: ma viszonylag hideg volt (olyan 17 fok, a Garmin az elején 21, a végén 24 fokot mutatott), és a pára is alacsonyabb volt (kb 74%).
    Plusz ha lehet hinni a Garminnak (vagy ez csak a daráló faktor? :DDD mert akkor kérek még ), akkor az LT az elmúlt 5 hétben jelentős javulást mutat (előtte sokáig meg sem mozdult). Június közepén 4:25/173 bpm, most 4:18/176.

    Fejben a következő zajlott le: Többször jobban felkaptam az iramot az elején, mint ahogy terveztem, mert nem éreztem annyira megterhelőnek. Aztán a Garmin alapján (plusz-mínusz szél) kicsit visszavettem. A (7.)-8.-9. repeat már nehezebben indult: a reco során azt éreztem, hogy csak nagyon kicsi lépéshosszt tudok kipréselni, mondjuk pont ezek indultak szembeszélben. A 10 végére azért maradt kick, és még meg is tudtam győzni magam, hogy ne álljak meg, hanem folyamatos legyen a cooldown.

    Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok

Új hozzászólás Aktív témák