Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Attix82 #12501 üzenetére

    OK, akkor nem lehet az osszeggel varialni, azt ugorjuk, csak megoldasi javaslat lett volna.

    De ha nem ad bankszamlaszamot, akkor is vissza kell juttatni. Ugyhogy szerintem az ugyfel meg nem koteles szamlaszamot adni, sot, ha ad, akkor tudnia kell, hogy visszajuttatasnak szamit az hogy a szamlajan van. Tehat ha megadja a szamlaszamot, akkor azzal bujtatva vallalja, hogy o fizeti a felvet koltseget.

    Az egy tenyleg jo kerdes, hogy mi van akkor, ha azt mondjak hogy felveheti a penztarban, de gyanitom a tavollevok kozottinel ez sem jatszik.

    Az alighasznalt laptoppal meg ne tessek elohozakodni, a kereskedo sajat felelossege, hogy a jogszabalyoknak megfelelo eljaras koltsegeit - uzleti tervben nyilvan valami valoszinuseggel szamolva - beepitse az araiba. Persze, ettol dragabb lesz, mint a versenytarsak. De ha nem hajlando ezt a koltseget vallalni, es veletlenul bejelentodik a nav-hoz az eset, akkor lehet hogy nem 5e Ft veszteseg lesz a vege... (es raadasul nezd a masik oldalrol: a tisztessegesen eljaro uzletekhez kepest csak azert olcsobb most o, mert nem akarja betartani a torvenyt -- szoval egy ilyen bejelentes a "jokat" vedene').

    +1. A futarszolgalattal kotott szerzodesben is siman lehetne kikotnie, hogy ilyen esetben mennyiert viszik vissza a penzt, ez akar joval kevesebb is lehet mint a postai kp-utalas.

    Teszem hozza nem vagyok erdekelt az ugyben, en mindent elektronikusan intezek, az kuzdes hogy mikor mennyi kp-t honnan veszunk ki, mert a kalauz nem ad kartyara jegyet a heven stb.

Új hozzászólás Aktív témák