Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi kecske

    tag

    Sziasztok. Egy kis segítség kéne mert kezdek besokallni és nem tudom mi tevő legyek.
    Vettem egy LG monitort a Comphubtol, tavaly nov végén. Másnap mikor megjott lattam h pixel hibás. Azonnal jeleztem az LGnek es az ő keresukre a boltnak. Visszakuldtem majd vartam h csereljek. LG szerint a nagyker cseréli nekik nekem meg a bolt. Lassam lejar a 30nap az ugymenetre.. Most vegre elertem a boltot.. Azt mondja nem fogja tudni cserélni a nagyker, mert en olyan durva akcios áron vettem h ebben az árban a nagykerben nincs készülék. Penzt adnanak vissza. Pénzért sose kapok ujra ilyet. 130kert vettem 180ks monitort akcioba náluk.
    Beszéltem a nagykerrel is. Van naluk 1 db készleten ebből. A webaruhaz továbbra is arulja ezt a típust, csak 185ks áron ugy h 2 nap külső raktáros szállítással.
    Nagyker és a szervizuk nem tud segiteni mert nem velem vannak szerződéses kapcsolatban. A bolt egy piti sz*rrago időhuzos f*s. Alig lehet őket elérni bármilyen platformon.
    A lenyeg h hivatalból nekem jár a csere termék, de nem fogom tudni megkapni, max a készülék árat amivel nem megyek sokra. Tehát vagy megtartom a hibás készüléket es együtt élek a hibaval, vagy nem tudom.
    Mit lehezne tenni ebben az esetben? A boltnak ha van keszleten ilyen termék azonnal cserelnie kene fuggetlen h milyen aron szerzi azt be a nagykertol..főleg h a nagykert is karpotolja az importőr es az LG gyártó... Itt nem pénzt kuldozgetnek hanem komplett terméket sztem.

    “Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák