Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz #03969024 #23187 üzenetére

    A Volvora? Facebookon és/vagy jófogáson és/vagy autoalkatresz.hu/felni-gumi oldalon keress gyári felnit rá. Volvora nem nagyon van szép, stílusban passzoló aftermarket felni. Vagy ha van is olyan áron, amitől elég határozottan lecsüccsensz. Esetleg AEZ-ket nézegess, azok elég jó ár-érték arányúak és még talán dizájnilag harmonizáló darabot is kifoghatsz belőle.

    focvis: szerintem manapság kapható gumiból mindegy mit vesztek rá, úgyis 6 éves kora körül el fog öregedni. kérdezd meg gyárilag milyen télivel szerelik, lehet azzal jársz a legjobban. ahogy néztem, ebben a méretben hankook, kléber és nexen van értelmes áron, utána elég komoly progresszióval (5-6k) jön a dunlop, pirelli és még 2-3ezerrel drágább a michelin, conti. bevállalnék egy jó középkategóriát és eldobnám 6 évesen. a top gumi se fog elmenni dupla pénzért 12 évet...
    +Kornél: Splashen pirelli volt a "gyári" szerelés, meg vagy hankook vagy kumho lett volna még a szalonból.
    láttam én már gyári nexent is, octavián ;)

    HussarF: ez eddig is ismert dolog volt. ezért mondtam, hogy nézni kell nyárias téligumit is és négyévszakost is, aztán kimatekozni, hogy objektíve melyik tud többet szárazon és vízen. mert van olyan valójában négyévszakos gumi, amit téliként hirdetnek, meg ugye ott a nokian weatherproof, ami a téli mezőny nagy részét is elveri téli körülmények között, de egy itthoni nyáron nem szívesen hagynám az autón.
    nálunk szerintem a cc (nyárias), goodyear vector (picit téliesebb), quatrac/apollo/kléber/bfgoodrich (egész évben középszar) közül érdemes választani egész évre fennhagyós guminak, mérlegelve, hogy mire van inkább szükséged.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák