Új hozzászólás Aktív témák

  • _NCT

    őstag

    válasz Dicker #39369 üzenetére

    Ezt rendeltem:

    MT CreaCore 293 g (293 g, Limonádé)

    Kapásból 2 db-ot szóval ha nem jön be, lesz 1 eladó :D

    Kérdés: nagyobb adagnak van-e értleme? Tudom h ezzel nem kell feltölteni meg semmi, csak kíváncsiság. Hamarabb megérzem-e a hatását?

    Remélem nem átb@szás és tényleg azt kapom amit veszek, mert nem 2 ft.... Gyorsan hozzá is csaptam egy 100% ON Whey Gold-ot banános-epres ízben, így asszem nem rendelek 2 hónapig semmit most.....

    Valószínű jól van a teszto szintem, hamár a 2. teszto fokozó sem nyújt akkora "élményt" mint vártam. Reggel és napközben ugyanúgy van merevedésem mint eddig, szexel se vót baj eddig se.

    Nagyobb agressziót vártam, bár az így is megvan ha az ember BP-en él és tömegközlekedéssel jár nap mint nap.... Valószínű amit én keresek, az már nem a legális dolgok között lenne. De annyit meg nem ér, DHEA sincs agyonra dícsérve, meg sok helyen azt olvasom hogy 30 alatt annak se sok értelme van..... 26 leszek lassan, de úgy néz ki még ráérek ezekkel.

    Ha nagyon nem bírok magammal, lehet hogy jövőre kintről valami prohormon-t kipróbálok....

    Az a baj hogy kezdem magamon azt észrevenni, hogy ha nem szedek valami sz*rt, már nem is érzem jól magam, hiányzik a rituáléhoz :DD Pedig tudom h ez gáz, nem ennek kéne az elsőnek lenni..... Nembaj, jövőre talán majd felnövök....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák