Új hozzászólás Aktív témák

  • deniro2

    senior tag

    válasz kolosanyi #49459 üzenetére

    Az (is) a baj ezekkel a feldolgozott szarokkal, hogy még az összetevőiket is tudni, kell olvasni, ugyanis többnyire az alapanyagok súlyát adják meg, ami kb. úgy néz ki leegyszerűsítve, hogy 90dkg húsipari melléktermék + 10dkg szójaliszt= 2kg késztermék és így nem hazudtak a cimkén a százalékokról, mégis mást kapsz, mint amire számítasz...
    A vízezett csirkét meg felejtsd el. Szerinted egy eleve 80% nedvességtartalmú valamit meddig lehet még vízezni hozzáadott vegyi anyagok nélkül? Pont a feldolgozott szemetet vizezik a végtelenségig, mert ott nem tilos ilyen adalékokat használni.

    Egyébként elég árulkodó már az is, hogy az agyonszójázott cuccok fehérjetartalma is nagyon ritkán több, mint 10%, pedig még a szójaliszt is 35%ot tartalmaz, az izolátumról nem is beszélve, a húst meg ismerjük...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák