Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorian

    félisten

    válasz gabber01 #58195 üzenetére

    Utálok jellemzést írni, de akkor csak hogy kivegyem a részem: a (sztereó) rendszerem:

    Laptop (Win Server 2012 r2 + JRiver + Fidelizer)
    Rudolf féle USB kábel
    Hivox Suricata 24/192
    Rudolf féle analóg IC kábel digitnek használva
    Rudolf féle IC / VanDamme IC
    Hivox Lupus mk3 + jittercsökentő-újraórajelező Hivox Vespa
    HTA30 erősítő
    VanDamme hangfalkábel
    Monitor Audio GS20

    Milyen a hangja? Jól szól. :D Mélyek, közepek, magasak rendben vannak, ez szerintem alap dolog, fontosabb, ill. a következő lépcső, hogy ezen felül zenei is a hang.
    Szerintem zenei stílusokban nem válogatós, természetesen mint minden más rendszernek, neki is a nagyzenekari felvételek a legnehezebbek.
    Javulási lehetőséget egyrészt a DAC, másrészt az USB átalakító jobbra cserélésében látok, a részletezőbb és pontosabb hang, a nagyobb jelenlétérzet érdekében. (Ha érdekelne annyira a dolog, hogy a fenti két cuccot alsó hangon minimum dupla árú termékekkel váltsam ki)
    Harmad részt pedig -és legfőképpen- a nappali nagyobbra cserélésével lehetne javítani a hangon, viszont nehéz úgy nyerni, ha nem lottózik az ember. Hangcsillapító panelek vannak a hallhatási hely mögött és azzal szemben, viszont így is bőven meghallatszik, hogy nincs mögöttem és a hangfalak mögött csak kb. 50 centi hely. Az elhelyezés is aszimmetrikus, egyik oldalfal sokkal közelebb van a másiknál. Ez a térábrázolásban, színpadképben is megjelenik, furcsa módon ez nem igazán zavar, mondjuk úgysem tudok vele mit kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

    Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Új hozzászólás Aktív témák