Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz blattida #60721 üzenetére

    "Ez nem hit kérdése, csak attól, hogy ha valamit nem tudsz tudományosan megmagyarázni, attól még az adott jelenség még létezik."
    Legfeljebb létezhet.
    Az általad leírt jelenség és magyarázata persze nem is létezhet - de ez mindegy (vagy nem). A lényeg az, hogy nem optimális egy hifi szakmai topikban vallási propagandát folytatni, babonaságokat terjeszteni (abszurd hiteket tényként beállítani), mert ezzel óhatatlanul azok alá adod a lovat, akik a hifisták által tapasztalt vagy tapasztaltnak vélt bizonyos váratlan jelenségeket eleve babonának vesznek, és bizonyos váratlan jelenségeket tapasztaló vagy tapasztalni vélő hifistákat eleve babonásnak. Ha az ismert Univerzum egyéb jelenségei terén babonáknak hódolsz, akkor lehetetlenné teszed, hogy hifiben tapasztalt váratlan jelenségek tekintetében a külső megfigyelők számba vegyenek lehetségesen hiteles szem(fül)tanúként. Ez egy hifi topikban nem optimális - a hifi ügye számára.
    Szerk.: Lásd, szinte azonnal fel is merült a probléma Patice révén, és biztos, hogy sokan állnak készen, ugrani a témára.

    Victor, a Takarító

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák