Új hozzászólás Aktív témák

  • csocsoszán

    őstag

    Az úgynevezett vaktesztről és a magában tökéletesen biztos, high-end hallású emberekről egyértelműen megvan a véleményem.
    Készítettük egy táblázatot amit ki kellett tölteni. Nekünk szintén volt egy menetrend ami szerint cseréltük vagy éppen nem cseréltük a lemezt vagy az eszközt.
    Sajnos a "biztos fülű" társaságból egy karmester barátunk táblázata volt olyan 90%-os pontosságú, a többi (vagy 10 emberé a találgatás kategória.)
    Roppant kevés ember hall "igazán jól". Főleg ha nem túl nagy a különbség.
    Bár volt már olyan is, hogy az asszony beszaladt a konyhából, hogy ez most k jól szól. Sőt olyan is, hogy éjszaka forrasztgattam és valami piszkosul jól szólt a zene! Másnap vettem észre, hogy az egyik kondi lábát nem forrasztottam meg. :)
    A másik történet meg az lenne, hogy az egyik zenész barátunk (csellós) lejátszott egy részletet amit meghallgatunk. Nem csak a karomon de még a hátamon is felállt a szőr! Aztán megismételtük egy naumann mikrofon és egy igen jó minőségű erősítő lánc közbeiktatásával. Már a karomon sem ált a szőr. Aztán felvettük egy nagrával és úgy játszottuk vissza, na az a kapcsold ki kategória. Persze az élő zene után!
    Sokszor elgondolkozom, hogy ha hallok egy jó lemezt, hogy ez hogy szólhatott élőben.

    Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!

Új hozzászólás Aktív témák