-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
válasz
BlackSoft
üzenetére
Hát figyelj, bitang jó energia menedzsmentjük van ezeknek a prociknak.

És abban igaza van a fazonnak is, hogy nem csinált vele semmi komolyat
, bár az tény, hogy nem túl nagy a hőleadó felülete a procinak úgy magában. ( De ha egy kis fizikát tanult volna, se indította volna el úgy.)
De egy hete indokoltam meg a bátyámnak, hogy miért nem vettem zárt körű vizet, és maradtam inkább a jól bevált léghűtésnél: Mert ha víznél a pumpa meghal, akkor az egészet a falra kenhetem ( persze ott is meghalhat a venti is), viszont ha a léghűtésnél a venti meghal akkor attól még nem fog azonnal elszállni. Akkor azt mondta, hogy szerinte akkor is b.szhatom. Na hát itt az ellenpélda.
Ha hűtő nélkül ment 4 percig, egy nh-d14-el venti nélkül szerintem egy nyitott házban még használni is lehetne.
( Persze nem renderelésre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Fujifilm X
- Parfüm topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár az tény, hogy nem túl nagy a hőleadó felülete a procinak úgy magában. ( De ha egy kis fizikát tanult volna, se indította volna el úgy.)
Ha hűtő nélkül ment 4 percig, egy nh-d14-el venti nélkül szerintem egy nyitott házban még használni is lehetne.
( Persze nem renderelésre.)
rup1u5