-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
Egyrészt én nem Magyarországon élek úgyhogy számomra valszeg több lenne az 30%-nál.
Másrészt nem azért linkeltem hogy rendeljetek hanem mert érdekes maga a teszt.
Nem igaz már hogy mindent a szátokba kell rágni!
Egyébként Magyarországra még meg lehet okosba oldani! Ledumálod az eladóval hogy írjon rá $1-t értéknek és nem kell vámot fizetned. Phil is említette egy korábbi videójában ha jól emlékszem hogy neki már alapból így ment a csomag AUS-ba. Itt nálunk sajnos ezt nem lehet eljátszani.
Múltkor rendeltem ide Kínából egy $1-os kábelt és kb $10-t kellett volna fizetnem érte a postán... Ezért ha nagy ritkán rendelek Aliról azt még mindig Magyarországra szoktam és felhozom mikor otthon járok. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ez a videó nem erről szól hanem az ár/értékről. Ha meg is nézted volna akkor nem kellene magyaráznom.
Senki sem mondta, hogy gyorsabb mint egy 3930k, ellenben $180-ból meg van lap+16GB+CPU.
Pusztán érdekességből linkeltem. Én bírom Phil csatornáját mert rendszeresen foglalkozik ezekkel a kínai lapokkal. -
rup1u5
Topikgazda
Magyarázd már meg légyszi hogyan jön ide amit az 5321-ben írtál! Kíváncsi lennék hogyan sikerült 6 modult belegyömöszölni a 4 slotba.
Te teljesen másról írsz ott.(#5330) --HARDCORE--
Azt hiszem értem, tehát a két 4GB-os a fekete slotokban single channelben megy?
És a 4-4-8-8 a kék slotokban hogy a túróban megy quadban mikor különböző méretű modulok? Ott valami nem kerek, vagy én vagyok helikopter. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Legalábbis meg vagyok lepődve, mert eddig én úgy tudtam, hogy quad channel-hez 4 vagy 8 azonos méretű modul kell:
"The architecture can be used only when all four memory modules (or a multiple of four) are identical in capacity and speed, and are placed in quad-channel slots." (wikipedia)De most utánaguglizva a témának azt találtam, hogy x99-en elméletileg lehet 6 modullal quad channel: 1-12 oldal:

Más kérdés hogy ez különböző méretű modulokkal is működik e..

Az is lehet hogy valójában triple channel csak CPU-Z félredetektálja.
Ezt találtam még a témában.Ezért szeretném látni AIDA64-ben a mem benchmark eredményeket és azt hogy mit ír.
És egy CPU-Z Memory és SPD fülre is kíváncsi lennék legördített Memory Slot Selection menüvel amiben látszik a 6 modul.
Jó pap holtig...
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Milyen üzemmódban megy 6 modullal?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Asszonynak külön gép vagy laptop! -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
1. számú alapszabály: Új lap -> friss oprendszer telepítése.
De amint látom te szereted szop@tni magad.....
Még csak nem is tart sokáig egy W10 telepítés, szóval végképp nem értem miért nehezíted meg a saját életed.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Telepíts egy szűz Win10-et! Simán okozhatja a fagyásokat a "használt" Win.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
3930k

Esetleg egy E5-2687W v2 -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Meg sem fog nyikkani 125-ös bclk-val. 105-107-ig kb ha el tudsz menni vele de minek?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Így megette a folyékony fém a kupakot!
Nem semmi.
Én egy Q9550-el eljátszottam már ezt a lappolást [kép]. Lehet hogy megcsinálom a Xeon-al is. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem ennyire nem érdemes rákattanni a témára. Mérd ki aida-ban hogy mennyit nyersz sebességben a különböző beállításokkal. 1866-os eredményeidre kíváncsi lennék. Biosból meg mindig a legfrissebbet!
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
1866-ot érdemes lenne belőni. Sokat számít.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Kisérleteztem anno én is minél lejebb tolni a fogyasztást. Akartam csinálni egy netezős beállítást.
[LINK] [LINK]
Aztán rájöttem, hogy nincs értelme ezzel vesződni. El kell engedni a témát! Ha kisebb fogyasztást szeretnél, cserélj konfigot. V8-as Chevy-t sem arra vesz az ember hogy benzint spóroljon. Többet számított nálam a 1650-ről 1650 v2-re váltás. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hogy a bánatba eszik az 200w-ot?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Ha már lga2011 akkor csak is quad! Engem megőrjítene, ha nem használnám ki a platform egyik legnagyobb erősségét. Quad-2400 nálam szépen hasít.

-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Havonta??? Annyira azért nem kell átesni a ló másik oldalára szerintem.

-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Az igen, hogy még OC-olni is lehet ezen a laptopon!
Mindenképp tartsd meg mert különleges darab. Megnézném, hogyan boldogul egy 1650V2-vel, laza 4-4.2GHz-en! 
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Hát akkor nagyon sokmindent nem tudsz csinálni mert kelleni fog az egyszálas teljesítmény. Mondanám, hogy nézz bele egy E5-1650V2-t vagy egy 4930k-t de azok is fűtenének rendesen. Talán egy E5-2650V2 jó kompromisszumos megoldás lenne.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Wow de brutál!
Nem is tudtam, hogy ilyen is létezik! Most nézem, hogy két VGA is van benne. 
Játékra vagy munkára használod? -
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Hogy mid van? Laptop LGA2011-es foglalattal?

-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nincs hát

Nálam a fogyasztás volt a döntő érv. Így kevésbé izzad az alaplapi vrm. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Én Ivy-e-t vennék a helyedben. Én 1650-ről váltottam 1650 v2-re és jól jött a 20-30w-al kisebb fogyasztás és a +10-15% ipc többlet azonos órajelen. Meg nagyon bántotta a szemem az a PCI-E 2.0 felirat GPU-Z-ben.

-
rup1u5
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Olvassatok összefoglalót! Nem hosszú és beleírtam hogy mely Xeonok lockmentesek.
De segítek: E5-1650 = 3930k, E5-1650v2 = 4930k
Íme az enyém.
Teszteld le, hogy valóban döglött e a lap és ha nem akkor vadássz bele 20-25K körül egyet a fent említett procik közül. Többet egyikért sem adnék.(#5048) rasotamas:
Bár sosem volt Asus P9X79 lapom de úgy tudom, hogy egy elég erős VRM-el megáldott tuning lap. Ennél fogva aztán végképp nem tudom, hogy jokeph miről beszél mikor azt írja, hogy OC-ra ne számíts. Ott meg végképp elvesztettem a fonalat mikor moddolt biosról beszél.
-
rup1u5
Topikgazda
Nincs semmi baj vele! Igazából most lett kész és tökéletesen teszi a dolgát. Imádom is.
Nem váltok semmire. Van egy kislányom, szabadidőm meg semmi. Túl rövid az élet ahhoz hogy a gép előtt vesztegessem. Ha lesz is valami gép a jövőben az is csupán olcsó, használt légen. -
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
OgreImre
üzenetére
Oh de láma vagyok bazz!

Most látom! Azt hittem AIDA volt.
Akkor nem marad más megoldás, tedd amit én és alkalmazd a kézrátétes eljárást!
Tapizz végig mindent a lapon míg meg nem találod a forró alkatrészt! Az alaplap hátoldalát se hagyd ki! Én ott találtam meg a VRM1-et a lapomon. Évekig szívtam vele mire meglett. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
OK
Csak gondoltam megkérdezem. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
BITBOYS
üzenetére
Az nagyon szép! Egy Cinebench score-t megnézntem volna.
Ezek szerint a Max Turbo frequency ezeknél a Xeonoknál az összes magra értendő? Én azt hittem az csak egy magon lehetséges. 
(#4908) envagyok:
Nem. 1.35v-ig bátran elmehetsz 24/7-re amíg a CPU-t és a VRM-et is tudod rendesen hűteni. Nálam 1.328v-ot kap 4,5-hez és így megy már hónapok óta hiba nélkűl.(#4903) apollo12:
Nem lehet, hogy az a proci szét lett feszelve mielőtt hozzád került? Az enyémről tudom, hogy az egyenesen egy Mac-ből jött, tehát sohasem volt tuningolva. Ezért is csaptam le rá rögtön. -
rup1u5
Topikgazda
"E5 3.2S1-es lapomban az E5-1650v2-őt engedte all-core 39-es szorzóval,"
Nem is csoda, mivel a 1650v2 lockmentes.
Ő kifejezetten a E5-2xxx-es procikkal kapcsolatban kérdezett.Ez volt az én 1620-am: LINK LINK LINK
Ha jól emlékszem talán kispapucs írta itt hogy az ő 1620v2-je lockos volt. Amúgy én sem értem.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
Zotya984
üzenetére
Akkor sorban:
- Kínai lapban felejtős a tuning.
- 1620v2 úgy tudom lockos. Saját tapasztalatom nincs viszont az én 1620-am nem volt lockos.
Azt is érdemes észben tartanod, hogy a T3600-as csak V1-es procikat eszik, szóval V2-esek nálad kilőve. Épp erről volt szó itt ha kicsit visszaolvasol.
-Nem lehet beállítani V1/V2-es CPU-kat, összes magon, legnagyobb single core szorzóra!
Egyedül a V3-as 2xxx-es Xeonoknál van erre lehetőség BIOS hack-el, bizonyos X99-es lapokban. -
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
Ha nem tévedek a gyári hűtővel tolod.
Első körben nézd meg, hogy rendesen fel van e téve! Koppig kell húzni a csavarokat.
70-75 fok idle nagyon sok!
...és attól a hűtőtől sem szabad sokat várni. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
envagyok
üzenetére
Amíg van ami fölűl kiszív addig nincs gond. 39°C-nál nem lesz melegebb a víz több óra Metro után sem. GPU is koppra van húzva. Egyszer kipróbáltam felső venti nélkűl teljesen zárt házzal. Úgy megrekedt a hő a házban hogy 20 perc GTA 5 után olyat fagyott hogy csak win reinstall segített.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
envagyok
üzenetére
Igazad van!
Nincs hatalmas különbség köztük teljesítményben, max fogyasztásban.
Nekem sem Ryzen sem 1366 nem volt még a kezem között, úgyhogy csak neten olvasott tesztek és tech-youtuberek tesztjei alapján vonom le a következtetést. Hiszek a tapasztalatodnak. Hibaarányokról nem olvastam Ryzennel kapcsolatban. Azzal az 50K-s 2011-es konfiggal pedig nagyon jó boltot csináltal!
Egyébként én nagyon elégedett vagyok 1650v2-es konfigommal! Még ma is meg tud lepni, hogy milyen erős pl Metro-ban. És mivel nem multizom BF5-ben mint apollo koléga így még sosem láttam tartósan 50%-nál nagyobb CPU használatot. GTA 5 multi sem hatja meg nagyon. Ez lesz az a konfig amit már nem fogok eladni.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
envagyok
üzenetére
Akkor bontsuk már le részleteire amit írsz mert nagyon csűrüd-csavarod!

Megismétlem magam:Az állításod amire reagáltam:
"még egy tuningolt 1366-os rendszer is szinte utoléri nagyjából"
Ez nem igaz!
Ami "szinte" utoléri az alapórajeles Ryzen 5 2600-at az az én 4,5GHz-re húzott E5-1650v2-m! Egy rommáhúzott X5660 kb annyival van lemaradva egy 1650v2-től mint amennyire a 1650v2 egy alapórajeles Ryzen 5 2600-tól. (kb -10-15%)
Szóval az a "szinte utoléri" a valóságban -20-30% hátrányt jelent egy maxOC-s 6/12-es 1366-os konfignál egy alapórajeles Ryzen 5 2600-al szemben. És akkor még nem is kezdük el húzni a Ryzen-t! Ahogy arról sem beszéltünk, hogy ugyan az a lap meg eszi a nemsokára érkező Ryzen 3000-as sorozatot is.Szép dolog a romantika de helyén kéne ma már kezelnünk ezeket a régi HEDT-s platformokat.
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
envagyok
üzenetére
"Aki szeret játszani, annak azért kevés az 1 szálas teljesítménye, még egy tuningolt 1366-os rendszer is szinte utoléri nagyjából,"
Erre azért nem vennék mérget. Egy 1366-os rendszer sehol nincs egy Ryzenhez képest. Az én húzott procim: CB R15: Singlec:151, Multic:1150, Ryzen 5 2600 alapon rendre: 161 és 1275, 4.2-n 175, 1414. Játékokban sem hinném, hogy más lenne a helyzet.
Apropó Cinebench! Most hogy van már 20-as verziója gondoltam mérek egyet azzal is:
-
rup1u5
Topikgazda
"HUANAN X79 Gaming 33k+9kvám=42k)" Ennyiért baromira nem érte meg az a kínai lap!

Kis keresgéléssel ennyiért már valódi X79-es lapot is kaptál volna. Vagy ahogy írtad is, már az X99 is képbe jöhet. Több mint 4 éve vettem az Asrock lapomat bontatlanúl, garanciálisan 48-ért itt PH-n. Előbb vennék ebay-ről használt X79-es lapot mint kamu X79-et Kínából amire még vámot is b@sznak.(#4821) F.B.I.:
Egy E5-1650 még nagyon sokáig megfelelő alap lesz játékra, tuning nélkül is.
-
rup1u5
Topikgazda
Mi sem áll távolabb a valóságtól! 
Elég ha benézel az lga2011-es procik hírdetései közé és láthatod hogy az eladók 90%-a abszolút nincs képben. Legtöbbjük még ma is 40-50-60K-t szeretne kapni egy 3930k-4930k-ért.
Ha valóban el is akarod adni a 1620-at és nem csak hirdetni szeretnéd akkor reálisan 5-7K körül tedd föl. -
rup1u5
Topikgazda
Engem is meglepett a dolog de itt számolt be róla korábban valaki aki szintén T3600-al tolja.
BIOS az oka, igen. Elég szemét húzás DELLtől. Ivy-B procikra kiadták külön a T3610-at. Bár lehet hogy létezik valahol valamilyen buherált BIOS T3600-hoz amivel működésre bírhatók a V2-k is.
-
rup1u5
Topikgazda
Arra érdemes odafigyelni, hogy a T3600 nem eszi a V2-es procikat. Egy olcsó 1650-et majd érdemes lenne fogni bele.
Az első LGA2011-es procim (1620) pont egy ilyen kukázott T3600-ból mentettem ki egy FirePro-val egyetemben.
Sajnos a gép többi része alaplapostúl ment a kukába pedig 2015-ben még szép pénzt megért volna. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
envagyok
üzenetére
Szeva!

CPU-hoz tartozó feszeket nézd meg biosban!
Nálam a “core current limit”-et kellett 300-ra rakni és rögtön mentek a ramok 2400-on.
Asusnál biztos másképp hívják.
Én amúgy 24/7-es használatra 1,35vcore fölé nem mennék, bár ha tudod hűteni a VRM-eket akkor mehet több is.jokeph
Mi az az SC2? -
rup1u5
Topikgazda
Parancsolj!
1650v2, 4.5GHz, 2400MHz(#4770) apollo12:
Ja hogy multi! Én GTA5-el multiztam sokat de ott nem vettem észre különbséget single-hez képest. Mostanában Apex Legends-t próbáltam még. Azért az a 80% már nagyon szép! -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon
üzenetére
Én is így álltam hozzá!
Eszemben sem volt platformot cserélni (ma sincs tervben). Eleinte én is csak szolid alapfeszes tuningot alkalmaztam 4.3GHz-en a 1650-el. De nagyon b@szta a csőröm, hogy nem tudja rendesen kifutni magát a procim az alultervezett alaplapi VRM hűtés miatt így aztán nekiálltam megkeresni azt a VRM1-et a lapon. Még Asrock supportnak is írtam de sosem jött válasz tőlük. Miután megtaláltam a VRM1-et elkezdtem gondolkodni a megoldáson és egy nagy, passzív borda tűnt a legegyszerűbb megoldásnak. Egy itteni PH!-s kolléga készítette el nekem és szerintem nagyon megérte mert végre a CPU is ki tudja futni magát egy kényelmes 4.5GHz-en anélkül, hogy a lapon felforrna a VRM1.
Közben lett 1650 v2 és egyébként nem +100W az a +300MHz
hanem kb +30-40W terhelés függvényében.
1,328v-on vagyok 24/7-re ez nekem tökéletes. 4.6GHz is meglenne 24/7-re 1,36v körül de nálam ez az a pont ahol nem látom értelmét tovább feszelni +100MHz-ért. Minden esetre jó érzés, hogy amiatt a kis borda miatt ha kedvem tartja most már tudok ilyen eredményeket is produkálni.
Szóval csak azért írom ezt az egészet, hogy ha tényleg nem akarsz platformot cserélni akkor lehet hogy megéri egy ilyen bordát vagy vizesblokkot gyártatni a VRM1-re.
(#4765) OgreImre
Welcome!
AIDA vagy HWinfo sokat segítene, hogy lássuk mi az ami olyan meleg. VRM vagy CPU?(#4761) apollo12
Az igen!
Ki kéne nekem is próbálnom. Jelenleg Metro Exodus megy de az csak 40-50%-ig tolja a CPU-t. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
Pubszon
üzenetére
Nincs túlhypeolva ahogy a te képeden is látszik a 89fokos VRM1 formájában!

És ez még csak 1.224v nálad! Próbáld meg ugyan ezt az FPU stress testet letolni 1.32v-al mondjuk 4.5GHz körül és rögtön 100+ fok lesz a VRM1 és throttlingolni fog miatta a CPU.
Nekem ezt a problémát orvosolta a borda az alaplap hátulján.
Érezd csak meg stress test közben hogy milyen forrók ezek a kis fekete FET-ek a lap hátulján! Azok ott a VRM1.#4759
Persze! Ez Asrock betegség. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Szerintem az Extreme6-nak is ugyan az lehet a problémája mint az én Extreme4-emnek.
Egy ilyen segített volna rajtad is. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
perfegor17
üzenetére
Na és milyen érzetre a 3930k után?
Mit nem tudtál hűteni? A CPU-t vagy az Asrock lapot?
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
akoska07
üzenetére
BARROW OLED Digital Display Water Temperature Meter

(#4748) apollo12:
Semennyire! Sikerült ezt is elérni.
GPU 2125MHz, CPU 4.5GHz. -
rup1u5
Topikgazda
Nézz majd be az NB borda alá! Kíváncsi lennék mi van a lapon. Tuning gondolom kizárva.
Gondoltam tolok pár képet az enyémről. November óta így néz ki és hozzá sem kellett nyúlni:

Végre lecseréltem a fehér PCI-E takarólemezeket is a házon feketékre. Nagyon bántotta a szemem. Nem is értem miért gondolták, hogy jó lesz a fehér....

-
rup1u5
Topikgazda
Szeretne valaki 25K-ért 1650 V2-t venni? Mert ha igen akkor van egy aprón!
-
-
rup1u5
Topikgazda
Csak játék megy a gépen (az se sok), semmi munka.
Most kíváncsiságból fölraktam a Metro Exodus-t csak hogy megnézzek valami modernet is a 10-15 éves játékaim mellett. Azt kell hogy mondjam, hogy szépen viszi a gép és jól szuperál a vízhűtés is! Több óra játék után 49-50 fokos GPU-nál a 39-40 fokos vízzel én elégedett vagyok. -
rup1u5
Topikgazda
"Ugyanezzel a procival X79 desktop lapban is menne vajon a REG ECC ram ?"
Persze!
Gondolkodtam is 4*8GB ECC beszerzésén csak az alacsony órajelek tartanak vissza. Attól tartok többet veszítenék a 2400MHz-ről 1600MHz-re visszalépéssel mint amennyit nyernék a 16-ról 32GB-ra bővüléssel. -
rup1u5
Topikgazda
válasz
bitpork
üzenetére
Egyrészt:
Sehol nem mondtam olyat hogy nem akarok vele foglalkozni! Rengeteg időt és energiát öltem és ölök a mai napig is ebbe a platformba és a vízhűtésre amit direkt rá építettem.
Annyit írtam, hogy nem látom értelmét pénzt költeni rá. A kettő nagyon nem ugyan az! Légyszíves ne adjál a számba olyan szavakat amiket nem mondtam ki!Másrészt:
A topikgazdaságot azért vállaltam el mert felkértek rá és az nem most volt hanem kb 4 éve amikor még teljesen máshol állt ez a platform a teljesítmény ranglétrán. Azért vállaltam el mert akkoriban tök egyedül voltam itt a topikban és úgy gondoltam, miért ne ha már itt vagyok.Harmadrészt:
Igyekszem a személyeskedésed mellett elmenni és érdemben kommunikálni veled annak ellenére is hogy indokolatlanúl illetsz pejoratív jelzőkkel. Úgy látom valamiért nem tetszett neked az én magánvéleményem és ezért ellenállhatattlan késztetést éreztél a kötekedésre. Itt akkor ennek most legyen is vége, mert innentől kezdve minden ide nem illő off-ot vagy személyeskedést törölni fogok!
Egyébként meg szívesen átadom a topikgazda címet neked vagy bárkinek aki szívesen vállalná. Feltéve ha aktív itt az illető. Két naponta azért minumim nézzen be ide.(#4704) OgreImre:
Ha 40K-ból meg van a váltás akkor szerintem megéri! Bár azt nem tudom CAD mennyire szereti a több magos procikat de BF tutira meghálálja a 6/12 szálat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Intel Core i5 9600K
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másrészt nem azért linkeltem hogy rendeljetek hanem mert érdekes maga a teszt.
Múltkor rendeltem ide Kínából egy $1-os kábelt és kb $10-t kellett volna fizetnem érte a postán... Ezért ha nagy ritkán rendelek Aliról azt még mindig Magyarországra szoktam és felhozom mikor otthon járok.
Senki sem mondta, hogy gyorsabb mint egy 3930k, ellenben

Nem semmi.

Nem is tudtam, hogy ilyen is létezik! Most nézem, hogy két VGA is van benne.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezek szerint a Max Turbo frequency ezeknél a Xeonoknál az összes magra értendő? Én azt hittem az csak egy magon lehetséges.
hanem kb +30-40W terhelés függvényében.