Új hozzászólás Aktív témák

  • pontyos

    senior tag

    Sziasztok!
    Thunderzolee köszi a segítséget, végül az E2 Plus mellett döntöttem - hosszas huzavona után :B Pár gondolat róla: [link]
    Az összerakás, üzembe helyezés kb 2 perc volt - elég masszív és jó nehéz - mivel nem volt még roller a kezemben, ez meglepett. Az applikációs párosítás is elég gyorsan ment, de kicsit feleslegesnek tartom, jópofa ha valaki még ezt is szeretné monitorozni a telóján. Némi további beállítás természetesen onnan elérhető, a motorfék erőssége pl.
    Mivel nekem az autó megóvása volt a cél, hogy ne kelljen beindítani pár km re a lakástól a sportpályáig, elég ez a verzió, az árazást figyelembe véve. Sima aszfaltos úton haladva szépen megy, kicsit rázkódik ha göröngyösebb a szakasz, majd próbálok alternatív útvonalat.
    Egy dolog viszont borzalom, kicsit el is ment a kedvem annak ellenére, hogy bár olvastam a töltési időket, naivan azt gondoltam, hogy biztos nem annyi.... de annyi :F :Y
    69% ról 2 óra, illetve 5-7 óra ha jobban merítem. Így állandóan a töltőn kell lennie gyakorlatilag, de legalább 2 naponta - idegesítő számomra - nem merem felügyelet nélkül a töltőn hagyni éjszakára, nem tudom van e ellenvélemény.
    Szóval rövidtávú használatra, főleg sima szakaszon, merem ajánlani.
    Üdv T

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák