Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog (1)

    válasz Qru #2234 üzenetére

    Utóbbi években jobban felkapott ez a probléma. Itt írják is a cikkben, hogy mit tegyél. Én sajnos azt látom, hogy nem igazán található meg normális minőség itthon, ami megfizethető.
    - Egy túracipő manapság 60 000 körül kapható (amit covid előtt 25-ért vettem) és bírja kb 2 évig ha folymatosan azt hordom.
    - Varrónőtől hallom, hogy manapság "csavart anyagból" is készítenek ruhát (szálirány orientáció össze vissza van), ami el sincs varrva rendesen, és alakítani is nehéz. Ez régebben a 80-as 90-es években nem volt megengedett, és ki sem adták volna az ilyen ruhákat. Most sok aolyan dolog van amire az ember azt hiszi ez a minőség.... de sajnos nem. Ami tényleg minőségi (nem szenved anyag és konstrukciós hibában) az baromi drága a boltokban. :( Mutatott olyat, hogy egy nadrág (egy hölgy "interneten" rendelte) mennyire behullámosodott a teljes oldalvarrása mentén. Régen az ilyet nem egedték továbbb. Manapság nem olyan jó a minőség ellenőrzés.
    - Én szívesen hordanék egy LeviStrauss (Levi's) gatyát, de inkább a turiban veszem meg, mert újonnan 40-50 000 Ft. Látom, hogy jó a varrása, normális anyagból van. 2 mosás után nem megy össze.
    - Kínai zoknik mindig öszemennek, így 2 számmal nagyobbat kell venni. :(
    - Talán a decathlon még nem annyira rossz, az Orsay-nek nagyon jó volt a stílusa/fazonjai de kivonult...

    Valakinek ötlete, hogy hol érdemes venni bármit? :F

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák