Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz alázógyík #13114 üzenetére

    Ahh, így már értlek pontosan.

    Abban osztom a véleményemet Veled, hogy nincs helye a TV-Shop-nak a fórumban. Tapasztalatból, és tutira tudom (szemtanúja voltam a dolognak), hogy akik érdekeltek valamely termék bármi módú reklámozásában, rendesen vadásznak fórumokra kiállni teljes mellszélességgel amellett, hogy terméküknél a világon nem létezik jobb, s hogy az kúvájul megéri.
    Az ilyenek nagyon torzítanak a valós szakmai képen. Igen ám, de honnan tudhatja az ember fia, hogy most egy jó, vagy egy erőltetett info-val csücsül szemben? (Talán majd kialakul idővel, hogy a zemberek megtanulják a valós véleményt úgy írni, hogy még a sorok között se legyen marketing szagú. Nna, jah, de magam is bajban vagyok olyankor, amikor valamit hittel, meggyőződéssel, tapasztalataim alapján ajánlok fórumon érdeklődőknek, tájékozódóknak, merthogy olyankor óhatatlanul másítatlan TV Shop illatúra sikeredik a hsz-em.)

    Elnézésedet kérem tehát, visszaszíjtam, amit írtam. Valóban okkal gyanakodtál. (Azt gondoltam első körben magamról ominózus írásod után, hogy nem csak poénból választottad a nickedet alázógyíknak, de ezúttal gyorsan visszamódosítottam magamban ezt a gondolatomat. :DDD )

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák