Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1049 üzenetére
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem: Villamosmérnöki és Informatikai Kar, Műszaki Informatika Szak, Informatikai Infrastruktúra Tervezése Szakirány, Nappali Képzés, Állami Finanszírozás, 4.évfolyam: 8.félév :DDD
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1047 üzenetére
1etem. Szakirányon minden sz@rból félévközi követelmény van. A 6 hetes vizsgaidőszakban lesz kb 1 vizsgám, most viszont: 2 közismereti esszé (10 oldal/db), önálló labor (heti 8 óra otthoni munka), uml alapú modellezés (heti 2-3 óra), linux programozás (1 játékprogit kell írni)... És még semmit sem kezdtem el, pedig most jön az 5. hét a 14-ből :B
-
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1039 üzenetére
Mé ki az aki ismer. :DDD
-
tozso
tag
válasz
Alvin_ti4200 #950 üzenetére
A colos kamerába bámuló.
Jó poén volt :DDD -
FaBatka
aktív tag
Most jut eszembe, tőlem meg kölcsönkért valaki 30 méter utp kábelt, csak elfelejtett szólni.
-
launcser
senior tag
válasz
zsiga667 #1031 üzenetére
nemtom, az én monitorom alján van ilyen fekete gumi, az inkább be szokta feketíteni az asztalokat, vagyis az enyémet 1 év alatt szépen befeketítette, került is alá védőréteg, de karcolni azt tuti nem karcol
majd lekapom fényképezővel
képek meg majd lesznek, csak eddig nem értem rá most meg beteg vagyok tehát amint lehetőségem lesz rá :) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1025 üzenetére
annak grid a neve keress ra esetleg, majd megprobalom elkuldeni, csak otthon nincs net
majd megoldom valahogy -
zsiga667
addikt
válasz
Kalandor #1027 üzenetére
Ja, néztem, csak nem volt időm válaszolni. Rendesek vagytok, de szerintem reménytelen, hogy anyám mégegyszer beengedjen idegeneket. Főleg azért, mert talált két szép nagy karcolást az egyik asztalon. A kulcs nem gáz, az az én hibám volt, úgyhogy én fogom kifizetni, nem is hagynám hogy más szívjon miattam. Majd igyexem beszélni vele, mert nekem is nagyon jó lenne, ha nem kellene máshova cipelni az egész gépet, hanem itt lenne a következő is. Ha van valami, írok.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #1022 üzenetére
melyiket? a padjump-ot?
mellesleg az nem defrag palya (asszem)
szerk.: nesze:DDD [L]http://q3a.gamer.hr/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=72[/L]
ma sikerult vegigvinnem
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
A kulcs honnan tűnt el? Nem a zárból véletlenül? (Mintha ott láttam volna utoljára.)
-
jerry311
nagyúr
válasz
TexT-BoY #1011 üzenetére
85k/14 az mondjuk még mindig nem kevés, de ha mondjuk a lan party 3.5K-játt levonjuk akkor már egy aránylag tűrhető összeg jön ki fejenként (~2.5k-t szerintem legalább megér, hogy lehessen köv. alkalom). Persze ezt nem tehetjük kötelezővé, de önkéntes felajánlás nyugodtan lehet :)
Szóval mondjuk én felajánlok 3k HUF-ot + egy pass-szalagot a köv kulcsnak :DDD -
I. Richard
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1000 üzenetére
Emmm, áj dont nó?:) Szabad a gazda!
-
Som@
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1000 üzenetére
Én telefonos segítséget kérnék. ;]
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
I. Richard #999 üzenetére
Szerinted?:)
-
I. Richard
senior tag
Lesz még ilyen összezürrenés?
-
F-ECT$
titán
Launcser!!!! Rakd fel Te is vhova a képeket pliiiiz!
-
zsoltee10
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #993 üzenetére
pont akartam írni, hogy téged nem így képzeltelek el. :DDD aszittem egyébként, hogy fekete hajad van, de az alkatod stimmelt az elképzelttel. :D
hiába no, az ember az avatar alapján képzeli el a másikat, amíg nem találkozik vele. öö..én nem hasonlítok az avataromra..:DDD -
zsoltee10
addikt
jaj, nagyon jók a képek, végre láttam azokat az embereket is, akiknek eddig csak az avatarját. :) úgy mennék én is a következőre. :O
-
jerry311
nagyúr
Na jó éjt gyerekek! :)
Puszi a hasatokra! :DD
Lányoknak kicsit lejjebb! :DDD -
jerry311
nagyúr
na elindulok a hűtő felé :D
-
jerry311
nagyúr
esti baglyoknak tudom javasolni a http://64.236.34.97:80/stream/1018 shoutcast stream-et.
kellemes lightos nyugis zene lehet hagyom éjszakára is :)) -
jerry311
nagyúr
na iszok egy becherovka-t aztán alvás mert holnap reggol dolgozok :))
-
anulu
félisten
na jó. közkincsé teszem alvásom :) [L]http://kep.tar.hu/kalandor/index.phtml?aid=27631859&pid=4540283[/L]
-
jerry311
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #952 üzenetére
rajta sem vagy a képen :DDD
-
LukE
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #952 üzenetére
én is tippelhetek?;]
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #950 üzenetére
öööö, asszem kérném a közönség segítségét :D
-
Alvin_ti4200
félisten
[L]http://kep.tar.hu/kalandor/index.phtml?aid=27631859&pid=4540290[/L]
na melyik vagyok én?:DD
Nem, az nem én vagyok:C -
anulu
félisten
az egész partyn kér dolog zavart. azok pedig azok voltak, hogy a gyönyörű parkettán úgy csúszott a pedálom, hogy nem bírtam normálisan váltani a padlógáz/satufék között, illtve, hogy annyira csűszott az amúgy gyönyörű asztal, hogy nem tudtam szokásomhoz híven tépni a kormányt, mert kb 3 perc után a leesés szélére került, bármennyire is bikából ráhúztam....
-
anulu
félisten
amúgy tényleg nem egyszerű az alvásom, de szvsz launcseré üti :)) a monitorra felcsapott billentyűzettel :)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Kalandor #800 üzenetére
hát ez ROTFL:DDD
valakiben még mindig megvannak a kölyökkori hajlamok, hogy meghagyja a kenyér(adott esetben pizza) karéjját:D
alvós képek is nagyon beütnek, főleg a mosolygós:DD
az emberek nagyrészét(1 kivételével senkit sem)nem ismerem(gondolom van még pár ember aki nem..), ezért ha kalandor odaírná a képek fölé az h épp ki látható, vagy valaki itt minden egyes résztvevőről 1 linket benyomna, és melléirná h ki-ki, annak nagyon örülnék:) -
engusz
veterán
Jók lettek a képek. Ahogy látom a party is jó lehetett. Mi a barátokkal szoktunk lanpartyzni. Eddig divat volt a két nap 0-24 h-ig, de úgy néz ki, hogy az este otthon alvós dolog jobban működik. Reggel frissült erővel lehet a újra hentelni. :)
-
Veron
addikt
azota nem valtozott sokat a stilusod...
-
Pötyi
őstag
Som@, valaki azt üzeni neked, hogy még nem talált lánykollégiumi portási állást, pedig nagyon keresi ám! Tudod, ahol én lennék a váltótársad! :D
Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Call of Duty: Black Ops 6
- Linux felhasználók OFF topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest