Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz 0xmilan #14822 üzenetére

    Na, fasza, Uby a kardjába fog dőlni, hogy már ti is ezt a bóklászó fazon nézitek. Ez valami összeesküvés lesz, így múlik el a világ dicsősége. Ez a videója nem tetszik, valahogy nem szól semmiről, csak leoltja azokat, akik szerinte nerd-ök. Közben meg ő is egy közülük. Nem is kicsit nerd.

    Ezt az egyet nem szeretem a YouTube-erekben, ha nincs is az adott videóhoz mondanivalójuk, de azért is kitolják, mert jön a napi videókiadási menetrend. Ilyenkor megspórolhatnák maguknak az energiát és kihagyhatnák azt a bizonyos alkalmat. Inkább akkor tegyen fel zenét a fejére, és bóklásszon úgy a máramarosi havasokban, vagy menjen el kuplerájba, whatever. Azzal szívességet nem tesznek senkinek, hogy szaporítják a YouTube-on lévő sokmillió videó számát, generálják az internet tengerében az információs szemetet, a helyet nem éri meg a szervereken, feleslegesen viszi a sávszélt.

    Egyébként nem kritizáltam itt senkit. Leírtam, hogy változik az ember preferenciája linuxozás közben, ez pedig igenis fejlődés. De mint írtam, nem való senkinek. Aki pl. annyira informatikai antivéna, annak szoktam is tanácsolni, hogy játszani konzolt, mellé táblagépet vegyen: kint vannak a színes ikonok. Böngésző, YouTube, Netflix, stb. megy, app store-ból progik is telepíthetők. Nem kell megtanulnia egyáltalán, hogyan működik a rendszer, nem kell soha újratelepíteniük (legrosszabb esetben is egy újraindítás és két gombnyomás a factory reset), nincs az, hogy eltörik a frissítés, nem jó a driver. Bekapcsolja, megy. Ráadásul mobil, akkuideje is hosszabb. Még az erdőben bóklászva is vehet fel vele videókat. Saját magának meg mindenki másnak is időt spórolnak meg, ha nem PC-n, meg különböző OS-ekkel szenvednek.

    Egyébként meg fejlődni ezek az emberek is tudnának, csak hozzáállás kérdése. Csak nem akarnak, és talán nem is profitálnának belőle. Nem erőszakolja rájuk senki.

Új hozzászólás Aktív témák