Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Rimuru #15023 üzenetére

    Nem az a baj, hogy kompromisszumokkal jár, hanem annyira sok kompromisszummal, hogy használhatatlan. Se teherbírása, se számítási ereje, se bővíthetősége, se semmije. Rossz helyen fogod meg, széttörnek ezek, leejted, kuka, valami tönkremegy az alaplapon, kuka, mert minden forrasztva van. Semmit nem tudsz rajtuk bővíteni, egy darab M.2 SSD-n túl. Portok is le vannak hagyva a vékonyság miatt. Hiába is van ezekben a papírvékony gépekben i7, vagy i9, csak ilyen U-s vicc, alig pár W-os TDP-vel, vagy a túlhevülés (nincs hely rendes hűtésnek) vagy energiakeret szűkössége (W-ok ki vannak mérve) miatt throttlingol. GPU integrált hulladék.

    Az ilyen trendi papírvékonybookak max. emailezni valók, meg kávézóba beülni. Ha valami fajsúlyosabb dolgot szeretnél rajta, erősen felejtős.

    Én is a saját káromon tanultam meg, hogy az asztali gépet semmi nem váltja ki. A laptop nem való fő gépnek, még akkor sem, ha táposabb, strapabíróbb, bővíthetőbb modellről van szó. Gondolom te sem véletlenül vetted a Ryzen-es desktop gépet, ahogy én sem.

Új hozzászólás Aktív témák