Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #16012 üzenetére

    Hát a 8470p jó hogy nem biliműanyag.

    Jó bizony, bő egy éve mikor megvettem, annyira meg voltam vele elégedve, hogy utána vettem a 8570p-t meg a 8560w-t, utóbbi már ökörleütésre is alkalmas lehetne. :) Most pedig egyetemista lányka fehér és vékony laptopot szeretne inkább, de mivel épp az anyjának küldtem ki az első 8470p-t így próbáltam meggyőzni, hogy ezzel jobban járna, ha hurcibálná ide-oda és a teljesítménye is bőven jó lenne. Nem. Inkább a hypermarketingelt konsumer Asus biliműanyag 200-ért. Ez SSD-vel és +4GB RAM-mal is 45-ben lett volna! Az akksija csak egyórás, azért adta olcsóbban az aprós kolléga, de azt átcseréltem volna az enyémből, mert a 8570p-t mindig hálózatról használom és 4 órás akksija van kb.

    Most mit csináljak.....a kis HP még akkor is ketyeregni fog, mikor a marketingcsoda fehér Asus már rég kettétört. Milyen notebookot....topikba benéztem és első hsz az volt, hogy az asszony kinyitotta a notit és eltört a zsanér, mit ajánlottok helyette! :D Hát köszi!

    Az én ThinkPad X220-am hozzá képest sehol nincs, forrasztott proci, csak 2. gen (emiatt nagyobb csíkszélesség, nagyobb melegedés), nuku hivatalos Win10-támogatás

    Nincs Winx támogatás! ;] Ezt a HP-k esetén nem tudom megmondani, mert mindbe én raktam SSD-t és egyik se látott még Wx-et.

    Tényleg meg vagy lőve, hogy mit vegyél a X220 helyett, szerintem egy valóban jó gamer noti iszonyú drága. Igazából ha nem egy drabális állat méretű durva ventikkel, akkor kizárt, hogy bírja a strapát, oda már anyag kéne rendesen, mert komoly hűtés nélkül játszani rajtuk......

Új hozzászólás Aktív témák