Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Frawly #16030 üzenetére

    A régi GTA-t de bírtam régen. A San Andreas volt a legjobb, amiben CJ-vel voltunk. Nem vagyok egy rapper karakter, nálam a metál az ész, de elég jó rapzenék voltak a játékban, meg totál fun az egész.
    A GTA IV már nem tetszett, de azért végigtoltam. Voltak benne igen fasza küldetések, pl. volt valami kukásautós is. Meg már sokkal realisztikusabb lett az előző részeknél.

    A GTA V még kevésbé jött be, nem is adott olyan sok élvezhető pluszt az előző részhez képest, végig se toltam. Főleg az nem tetszik, hogy totál elüt a realitástól, és a hatóságok AI-ja katasztrófa. Annál még a IV-ben is jobb volt az AI.
    Az se tetszik a GTA V-ben, hogy semmi vér nincs benne. Érted, már felgyorsultál max. sebességre egy pótkocsis vontatóval, ami önmagában 20-30 tonna, elütsz vele egy embert és meghal ugyan, de más baja nem lesz. Szal bármit csinálsz az emberekkel, csak elrepülnek mint a rongybabák.
    A 3 karakteres megoldás se nagyon tetszett, bár nem tartom rossz ötletnek. Az külön vicces, hogy a kopasz negatív karakter gyakorlatilag 1:1 úgy néz ki, mint a színész aki megvalósította. De egy kicsit túl negatív volt nekem.

    A küldik amúgy klasszak, csak néha túl van bonyolítva, meg ez a gold rendszer, ettől is frászt kaptam.
    De ha majd lesz sok gore, akkor visszatérek rá. Addig most a Killing Floor 1-2-vel tolom, az jó feszkó levezető, meg ott van egy tonna vér. :D Még mielőtt félreértés lenne, IRL rosszul vagyok a vér látványától, el is szédülök, meg minden. :D

    Btw én inkább az űrjátékokat szeretem, az egyik legjobb szerintem a BoB kedvence, a No Man's Sky. Totál chill game, és mára már elég jól kikupálták.
    Meg remélem az Osiris: New Dawn-ból is lesz valami, mondjuk valami aprópénzért jutottam hozzá, de az is extra jó sci-fi űrhorror.
    Meg még tudnék mondani pár címet, amikbe bele lehet tolni párszáz órát. :D Én meg egyébként most azért játszom inkább szabadidőben, mert gyakorlatilag 0 film van, sorozatok bár jobbak, de kb. semmi néznivaló nincs már, amiért elmennék moziba a párommal vagy valami. Játékoknál azért még tud lenni jó sztori. De múltkor is megnéztünk valami ígéretesnek tűnő horrort (bár most jut eszembe, az már egy éve volt), és az a kérem vissza a pénzem kategória lett sajnos.

    De a játék téma akkor lesz majd igazán érdekes, ha már a VR is kiforrja magát, és értelmesebb lesz ebbe tolni a dosht. Ma még ár/érték arányban elég tré, inkább költse az ember a pénzét 2070-2080-ra egy 144-244 Hz-es monitorral. Vagy valami extra jó IPS-sel. Bár én már OLED tévét/monitort szeretnék nagyon, jobb a színe mint a valóságnak. :DDD

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák