Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
válasz
davidsone
üzenetére
magas hang ficsőrt meg hagyd meg a vájt fülűeknek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Félig-meddig az volnék.

Végül visszamondtam, mert mint utóbb kiderült, nincs is meg neki már mind az 5 hangszóró, csak a center és a hátsók. Zenét nem fogok rajta hallgatni, csak házimozizáshoz lesz. De azért bújni fogom még az aprót, hátha jön még valami jó ajánlat.
-
krisztianAMG
senior tag
Teljesen kihalt már a topic?

A szatelitokat érdemes lehet lecserélni egy Kenwood CRS-15 szettre? Szinte ingyen jutnék hozzá egy teljes szetthez, csak nem tudom, hogy érdemes-e vele foglalkozni.
-
krisztianAMG
senior tag
Ha a sub nem hajlandó hangot kiadni magából, de a vezérlő működik, akkor valószínűleg csak a biztosíték szállt el, vagy más hiba is szokott ilyen jelenséget okozni?
Nem az enyém a szett, és nem tudtam még ránézni, de a biztosítékra sokan panaszkodnak külföldi fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)