Új hozzászólás Aktív témák

  • 3psilon

    aktív tag

    válasz julius666 #113846 üzenetére

    Köszi. Igen, hát van 3-4 évnyi TBSZ már azért, mindegyiken 5-6 féle értékpapír, szóval egy teljes transzfer azért drága volna, de igazad van, hogy ha valaki menni akar, akkor nem éri meg várni vele.
    Egyelőre az ERSTE elengedi a díjakat, ugye. Havi <5000 forintot nekem megér, hogy diverzifikálva legyek a szolgáltatók közt.

    Másrészt a prémium számla miatt egyébként is ott kell náluk tartani valamennyi pénzt (az meg kell, mert úgy adtak kedvezményesebb hitelt).

    Szóval ja, inkább így fokozatosan megyek át, a meglévő pénzeket otthagyva, az újakat meg az IBKR-nél befektetve. Aztán ha lejárnak a TBSZ-ek, majd eldöntöm, mi legyen, de addig még sok idő van. :)

    Én tényleg azt nem értem, hogy nem tudnak, vagy nem akarnak egy versenyképesebb ajánlattal előállni, most, hogy a konkurencia jön föl, mint a talajvíz?
    Azt is el tudom képzelni, hogy leszarják a B&H ETF-ezőket, és valójában nekik többet ér Kovács Pista Futures vásárlása. Hiszen a saját befalapjaikra pörög a 2% vételi díj, meg hát a pénzt is ők kezelik onnantól. Az ETF-nél a XETRA díjon felül 1-2€-t ha keresnek. És akkor részükről akár el is viheted a pénzed. Legalábbis annyira nem cselekedtek itt semmit, hogy ez jön le nekem.

    (Szerk. a Randomot megvették és fel is drágították. De az IBKR nem egy kis budget szolgáltató, mint a Random volt, hanem egy nemzetközi mammut.)

    [ Szerkesztve ]

    Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006

Új hozzászólás Aktív témák