Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz aAron_ #117654 üzenetére

    Kemény mennyi energiát hajlandó voltál beletolni mások nyomorába. Idehaza annyira jól működő dolog az ÁK magánszemélyeknek nyújtott szolgáltatása, hogy mást ajánlani felesleges is laikusoknak szvsz. Akinek érdemes lenne tőzsdét, vagy egyéb befektetési eszközt bármilyen formában felvetni lehetőségként az úgyis eljut oda magától. Kiszámoló blog, akadémia (és társai) nincs eldugva, értelmesebb google keresés első találatok közt fogja hozni, onnan meg már ki van kövezve az út az alapok megismeréséig.

    Aki ennyire se képes/hajlandó, az úgyse fogja fel mi merre mennyi. Vagy pusztába kiáltott szó minden, amit neki mondasz és tök mást fog csinálni, rosszabb esetben rád akaszkodik és tőled várja minden kérdésre a megoldást, gyakorlatilag outsourceolja a döntéseket (és a felelősséget!!!) rád. Én a vagyonkezelés/tanácsadás intézményét is problémásnak tartom, nem hogy személyes kapcsolatokba belevinni ilyet. Nagyon jó viszony/korrekt hozzáállás kell mindkét fél részéről ahhoz, hogy ne csúnya összeveszés legyen a vége.

    Én eddig mindenkit államkincstárhoz/kiszámoló blogra küldtem aki kérdezett tőlem, esetleg elmondtam én kb. mit csinálok, de azt miért nem ajánlom. Egyedüli kivétel ez alól apukám volt, de neki meg egész konkrétan én kezelem a pénzügyeit. Na meg a feleségem természetesen. Nyilván velük olyan viszonyban vagyok, hogy ez bele tud férni.

Új hozzászólás Aktív témák