Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz viharhozo #13044 üzenetére

    A csodaindikátor nélkül is tudjuk, hogy ezek nincsenek, de sokan ezt fordítva értelmezik. Ahelyett, hogy azt várnák, hogy a gazdaság beindulása megmutatkozik majd az építőiparon, azt várják, hogy majd az építőipar beindulása húzza ki a szerveshulladékból a gazdaságot. Érzed a különbséget...

    Átlagosan jó a példád, csak sajnos az átlagok nem mondanak el semmit. Vagy meg kellene hozzá nézni a korösszetételt*, ami szintén nem mondana sokat, csak annyit, hogy mire volna "szükség" (de forrás nemigen), vagy figyelembe kellene venni, hogy pár évvel ezelőttig viszont iszonyatos dömpingben építették a lakásokat (ahogy volt a '70-es években is a panelozáskor egy hasonló dömping).
    Tehát vagy nincs 43.000 100 év körüli lakás, vagy már megépült a 43.000 új, csak nem most, hanem 5 éve, az akkori 43.000-el együtt. - De még ez is csak statisztika, mert ha kell, ha nem, nincs pénz és nincs hitel, tehát nem vesz senki lakást sem. Ami pici kereslet van, arra meg nem fognak beruházni. (Halkan jegyzem meg, hogy egy csepp könnyet sem hullajtok ezért a dilettáns sóher tolvaj lehúzós mutyi bandáért, akit építőiparnak hívnak ma Magyarországon - tisztelet a nagyon kevés kivételnek)

    *ez a népszámlálási adatokból meglesz idővel, egész pontosan

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák