Új hozzászólás Aktív témák

  • lesaux

    veterán

    Ma nézegettem a számlámat meg a számlatörténetet, és feltűnt egy 250 forintos díj október 6-ai dátummal ATM-es készpénzfelvételért, pedig napok óta csak fizetésre használtam a kártyámat.
    Felhívtam a CIB24-et, hogy ez mi. Azt mondták, egy október 2-ai készpénzfelvétel idegen ATM-ből. Kérdeztem, hogy havi egy nem ingyenes-e. Na, itt hosszan tartottam a telfont, közben zenélt, meg egy macska is nyávogott, aztán közölte a helpdesk, hogy de bizony, és majd visszarakják a pénz.
    Érdekes, hogy még nincs egy hónapja, hogy számlát nyitottam náluk, de ha eddig nem hívtam őket tízszer, akkor egyszer se. És az én javamra ritkán tévednek.
    De most komolyan. Szerintetek hogy vonhattak le ilyenért pénzt? Nem igaz, hogy nem számítógép vezérli ezt az egészet, az meg csak tudja, hányszor vettem ki pénzt ATM-ből elseje óta.
    Kezdem azt érezni, hogy nem volt jó döntés a CIB-nél számlát nyitni, mert tényleg naponta kell megnéznem a számlatörténetet, hogy mikor mit basznak el.

    Ja, és 100 forintot már levontak egy postán kiküldött bankszámlakvonat miatt. Arra tisztán emlékszem, hogy nem kértem postán semmi szart, mert tudtam, hogy pénzbe kerül. Csak lehet, hogy ez azon a papíron volt, amit széttéptek, amikor az azonnal kiadható internetkártyát mégsem tudták azonnal kiadni. Ezért nem is reklamáltam, csak lemondtam a többi ilyet.

Új hozzászólás Aktív témák