Új hozzászólás Aktív témák

  • vati

    senior tag

    válasz lesaux #1365 üzenetére

    ''Kezdem azt érezni, hogy nem volt jó döntés a CIB-nél számlát nyitni, mert tényleg naponta kell megnéznem a számlatörténetet, hogy mikor mit basznak el.''

    Olcsó húsnak..?


    ON:
    Mit gondoltok manapság az OTP UBS bef.alap-ról, és általában a fejlett piaci részvénybe fektető alapokról?
    Nekem úgy tűnik, ezen a piacon előbb-utóbb jöhet egy komolyabb korrekció lefelé - csak a klasszikus kérdés adott: mikor és mekkora?

    Egy relatíve kisebb összeget tartok benne, jobb híján: a magyar részvényalapokat most rizikósnak tartom (régió- és országkockázat magas lett), ingatlanalapok nem mennek, (túl sok pénzt raktak beléjük aug. végén), kötvényalap nem jól fizet és minek (ki tudja, hol tetőzik majd az alapkamat) így nem sokféle bef. alap konstrukció marad.
    Egyelőre abban reménykedek, a hozamelvárási minimumomat (évesítve 6-7%) vagy felülteljesíti, vagy idejében ki tudok szállni belőle. Persze ez már kamatadós dolog lesz:(

    mod: ragaszkodnék a befektetési alap mint konstukció rugalmasságához, és az OTP-like alacsony vételi/eladási jutalékokhoz.

    [Szerkesztve]

    Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

Új hozzászólás Aktív témák