Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz Mercutio_ #13782 üzenetére

    emlékszem unokatesómék kb 200ezerért vették meg, majd pár év múlva 3ért adták el amiből vettek egy kertes házat, majd mivel olyan szerencsések voltak hogy a kert az utcafront irányába nézett (oldalra) ezért abból kialakítottak egy új telket, és ismét eladták 3 milláért..
    mindezt kb 6-7 éven belül..
    azért ne felejtsük el hogy 99/2000ben még 25k volt a minimálbér.. az infláció bármekkora is volt..
    ez a felújításos dolog meg elég kamu.. a bérleti díjból az állam is simán fejújíthatta volna..
    mint ahogy autópálya minőségű(nem magyar) lehetne a legkisebb falusi út is ha a benzinből, autózással kapcsolatos egyéb adókból, illetékekből, járulékokból(trükközenek a nevükkel bárhogy) befolyt adót oda fordítanák ahonnan jött. vagy legyünk szociálisan érzékenyek is és akkor legalább a felét ;]
    meg ha azt veszed most is az folyik hogy a panyelprogramokban az állam így is szerepet vállal.. meg még azt is hogy az akkori panellakók nevetséges összegeket fizettek bérleti díjként..
    nem véletlen hogy most ha bérelsz egy lakást a piaci kínálatról akkor ha fizeted a rezsit a bérletet, a kaját szinte nem is marad semmid.. mert 130-140pénz el is ment
    akkor meg a panyleproliknál nem volt ritkaság a nyaraló a balcsin, hiszen lakhatási kiadásuk alig volt így volt miből invesztálni másra.

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák