Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Ixion77 #45070 üzenetére

    A lehetőség megvan. Az igény nincs vagy részleges. Amúgy egyetértek. Most, hogy UK már nem EU tag (ők minden ilyen kerékkötői voltak) és újra lesz politikai fellángolás lehet elindul vmi.
    Kezdésnek kéne egy keményen tolt linux disztro, meg cloud.

    ERP vonalon sztem messze a SAP a legnagyobb. Nemhogy globál de még USben is! Pár US cég ami beugrik, ahol SAP az ERP: Apple, Exxon, Wallmart, Google(izé alphabet), Ford, GM, Costco...
    és a fentiek közül többnél HCM vonalon is ott vannak, pl Apple.

    szerk: Jah lehet MS nagyon jön ERP vonalon is, de nagyon mélyről jönnek, k* durva az MS sales nem baj, ha veszteséges a komplett erpjük máshonnan van pénz dögivel. Ezt így összeadva nemc soda jönnek fel.

    @ricsard88: Tippre ERP piac 50% amit lefed a SAP, Oracle, intuit, ms.... Ott messze a legnagyobb a SAP. Ázsiában tuti. A maradék 50% az vmi kis custom.
    Amúgy k* jó a SAP, de veszett drága (ahogy a többi ERP is) meg a bevezetése tud brutál problémákat okozni. Láttam komoly céget aki 2* futott neki és 2*nál majd csődbe ment miatta. Az én imom ahol van egy jól müködő rendszer ott nem szabad piszkálni. Ha váltani kell/előnyös akkor viszont csak és kizárólag SAPt szabad választani.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák