Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Peetey91 #62304 üzenetére

    Papíron valóban az Erste tűnik itthon a legjobbnak, de nekem is macerás a pontokkal való szórakozás, + van olyan hónap, mikor tök hamar kifogy a keret, aztán nem is éri meg vele fizetni, én abszolút nem tudom követni, mi történik (nálunk az asszonynak van ilyen).

    Nekem OTP Bonus van, a fix 1% legalább mindig kiszámítható. Az egyikre még a kártyadíjat is vissza szokták téríteni, így a havi 301 ft zárlati díjon kívül nem kerül semmibe.
    Évi 30 ezret tud visszatéríteni a sima Bonus, 50-et a BonusGold, de ha évi 3 milliónál nagyobb forgalmat bonyolítasz, szerintem akkor is jobban megéri 2 db sima Bonus.

    Ha esetleg nem a saját bankodnál választasz hitelkártyát, visszatöltésnél az utalási költséget meg lehet kerülni Revoluttal.

    #62307 PredatorZoli
    Lehet én vagyok túl árérzékeny, de 1%-ért még szívesen lehajolok, az alatt húzom meg a határt. :D
    Pl a Supershop kártyát azóta nem használom, hogy 1% visszatérítés helyett átálltak 0.5%-ra kb 10 éve. Más törzsvásárlóim meg sose volt.

    #62301 DJMDJM
    Az a litván IBAN, amit adnak, az egyedi számlaszám, vagy még mindig gyűjtőszámla, mint régen? Leginkább emiatt tartanék tőle, hogy jó helyre érkezik-e a pénz, még sosem utaltam rá, mindig kártyával töltöm fel.
    + per pillanat nem számít, hogy azonnal hozzáférek-e a fizetésemhez, de ha elégetem a likvidebb tartalékokat és minden pénz TBSZ-en fog csücsülni, nem lenne hátrány a biztosan hozzáférhető havi fizetés. :D

Új hozzászólás Aktív témák