Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz julius666 #68072 üzenetére

    Kevésbé időrabló abban az esetben, ha nem nagyüzemben csinálja valaki, hanem a befektetései diverzifikálása részeként, amiről amúgy én végig beszéltem, csak sajnos neked nem sikerült ezt megértened a sokadik kör után sem! :U Szövegértés?

    "Előtte mi volt?"

    A 2008 utáni pár évet leszámítva, folyamatos emelkedés! Nyilván messze nem olyan kiugró mértékben, mint az elmúlt 4 évben, de folyamatosan emelkedtek az árak a 2008-as recessziós periódust leszámítva. Mondjuk ezt is leírtam már, dehát...

    "Biztos jó poén lett volna befektetős ingatlannal benne ülni"

    Mit nem értesz azon, hogy _pukkant ingatlant_ veszel olcsón, majd felújítást követően eladod piaci áron?? Ha nem mozog el jelentősen az átlagár, akkor is jelentős haszon van rajta. Mivel a pukkant ingatlanra jellemzően nincs akkora igény, az eleve olcsó ár mellett még igen jó alkupozícióban is indít az a vevő, aki kp.-val ajánlatot tesz. Nem baj ha nem vagy járatos a témában, csak akkor talán ne legyél ennyire határozott abban, amihez nem értesz!

    "Te viszont nem erről beszéltél, hanem ingatlanok felújításáról, forgatásáról, vevők átveréséről."

    Wut? :Y Rajtad kívül itt senki nem beszélt vevők átveréséről! Ember, neked a "szövegértésed" konvergál a nullához!

    A többihez nem szólok már hozzá érdemben, mert láthatóan lövésed nincs az egészről, életedben nem újítottál fel semmit, vagy ha mégis, akkor azt rosszul csináltad és most abból indulsz ki, aztán erre vetítesz. Ez pusztán egy lehetőségként lett megemlítve! Neked minden jogod megvan ahhoz, hogy ne tartsd ezt egy számodra vállalható lehetősgnek! De ahhoz nincs, hogy itt nepperezzél és azzal vádolj másokat, hogy átvernek embereket. Ez konkrétan becsületsértés! A nyilvánvaló hozzánemértésedből fakadó tárgyi tévedéseid sorozatát pedig butaság úgy tálalni, mint egyetemes igazságokat, főleg, hogy a gyakorlatban egészen mást látunk.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák