Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz deicide #104612 üzenetére

    "Mostanság meg, hogy végre van tempomatom, gyakran szopatnak azzal, hogy kielőznek, aztán elém bejőve szép lassan visszalassulnak, csak annyira, hogy matatni kelljen a tempomattal, vagy fékezni..."

    De a legjobb, amikor utoléred tempomattal, megelőzöd, és amikor melléérsz, akkor eszébe jut, hogy jééé, tényleg, de lassan ment, és elkezd odalépni neki. Én mennék szépen 140-re állított tempomattal, de mögöttem már ott jönnek a haladósabbak, és én vagyok a balfasz, aki feltartja a sort, mivel kimenni nem tudok, mert a középső sávban a kolléga szerint meg pont az a jó sebesség, amivel én haladok. Úgyhogy gyorsíthatok fel 160-ra, és baszhatom el én a fogyasztásomat... Ráadásul ez azért mégiscsak egy nagy, szívóbenzin bálna, azért ekkora sebsségnél sok dinamikát már nem lehet tőle várni. Szerencsére itt villogni nem szokás, általában türelmesen kivárják, pedig azért kicsit több a gyors autó, mint keletebbre.

    A kamion mögé beállással meg nincs semmi gond, ha elég messze állsz tőle. Reggelente én is 90-100 között szoktam melóba menni, simán megyek mögöttük, ha odakerül egy, 10-12 km az egész út, annak fele autópálya, a motor hideg, minek hajtsak?

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák