Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Agostino #104768 üzenetére

    Egy barátom hasonló élmények után csak semleges terepen (parkoló, benzinkút) hajlandó találkozni a leendő vevővel, és addig nem is áll szóba velük, amíg nem látja, kifélék-mifélék (lehetőleg később érkezik, és inkognitóban. Lehet rasszizmust kiáltani, de az első alkalommal kis híján halálfélelme volt, amikor csapatosan megjelentek a házánál 'autót nézni' - persze abból az üzletből szerencsére nem lett semmi.

    Olcsó autóra: nem tudom, Mo-n milyen áron mennek, a németeknél az olcsó autó az 500 EUR körüli kategória, jellemzően a Corsa dominál benne, de mennek a Twingok és a régi Ford Ka-k is - persze célszerű inkább az 1000 EUR felé közelítőket nézni, és még úgy sem kizártak a csúnya meglepetések, de egy itteni ismerős beleugrott egy 500 EUR-s Corsába, és nem bánta meg. Két év alatt ráköltött még pár száz EUR-t, de inkább csak a lelkiismerete megnyugtatása miatt (futóműbeállítás, folyadék- és szűrőcserék, új gumik felnivel).

    Trabant lassan olyan, mint a régi VW Bogár: inkább hobbiautó. Ha valakinek nincs affinitása otthon szerelgetni, akkor nem egy célszerű választás, mert ugyanannyiért már jobb, megbízhatóbb, komfortosabb, 'autóbb' járművek is vannak.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák