Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Gergőke88 #129707 üzenetére

    Mivel sssbol ul at, ezert egynek jo a mito. De ugye minden kell, szare-hugye. Az ilyen ember tenyleg vegyen suzukit szalonbol, csak ne varja el azt is, hogy menjen meg oromet is adjon. El kellene fogadni, hogy amit karban tartottak es nem egy lefingott lepratelep, annak ara van. Ez a szervizpara a masik nagy nevetseg. Jo hogy nem akar rogton trelert is venni hozza. Nem baj, eljenek a birkak, vegyen mindenki 1.6 mpi octaviat, astrat es csakahondat, mert azokkal biztos nem lesz baj. Sokkal egyszerubb lenne, ha eldontene vegre, hogy mit akar es raszanna a szukseges keretet. Ugy nem lehet autot venni, ha mindig fel millioval olcsobban akar, mint amibe kerul. Illetve talan lehet szart venni annyiert.
    Ja es persze tiz evesen is ot eves legyen es olyan allapotban, amit a szalonban sem lattak meg. Az nem baj, hogy egy hasznalati targy kopik, mink majd megmutassuk, hogy letezik a spanyolviasz, sot!
    Na mindegy, szarok mar bele, elfogyott a turelmem. Komolyan nem hiszem el, hogy ertelmesnek tuno fenott ferfiember ennyit asszonykodik az autovasarlason. Probaltam segiteni, de onerobol olyan okos mindenki, hogy majd megoldja maganak.

Új hozzászólás Aktív témák