Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    Na, sracok, ne balhezzatok! :)

    En is azon a velemenyen vagyok, hogy egy regebbi, dragabb auto akar jobb is lehet, mint egy ujabb, hiszen (elvileg) jobb minosegu alkatreszekbol van osszerakva.
    Nem veletlenul van, hogy egy 2007-es Skoda Fabiat annyiert adnak, mint egy 2000-es VW Golf IV-et... szerintem! Nagy esellyel a Golf tuleli a Fabiat, es kozben tobb extrat, kenyelmet nyujt utasainak... gondolom en :))

    Tökmindegy: Nekem kis kedvencem a 206-os Peugeot, amikor nezegettem, lattam, hogy ebbe az arba akar kaphatok 307-et, de aztan egy Peugeot szervizben dolgozo ismerosom beszelt le rola. Utana olvastam (nepitelet, autonavigator, stb) tenyleg nagyon sok helyen szidjak ezeket a kocsikat, foleg elektromos gondokat irnak. Es sztem nem veletlen, hogy egy arban vannak a 206-osokkal, vagy akar a sokkal regebbi 406-osokkal.
    Szoval en mar nem is nezegetem oket, pedig alapvetoen tetszenek...

    Szerk.: " Aki 800 ezerért akar autót venni azt szerintem nem veti fel a pénz "
    En pl. azert szanok ennyit a vasarlasra, mert elso auto lesz, utcan fog allni, es ket naponta 10 km-t fog megtenni. Most ezert minek vegyek tobb millas kocsit? Annyival kevesebbet fogyaszt, vagy annyivel kisebb a szerviz koltsege? Mert akkor veszek egy uj Ford Focust, ha Te azt allitod, hogy egy hasznalt Golfra is ennyit fogok kolteni osszesen...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák