Új hozzászólás Aktív témák

  • Tökmindegy

    senior tag

    Végül is minden krapek sumi:) és isten csakis a férfiak kedvéért teremtette az autót,régebben a szekeret meg a lovat is:)
    Azon nők akik rendszeresen vezetnek és nem csak ünnepnap engedi a volánhoz a férje amikor is éppen ittak egy két pohárral ,szerintem semmivel sem rosszabbak.
    Én azt látom,hogy a fiatalabb korosztályba tartozó krapekok veszélyesebbek,na meg a hétvégén (gazdasági okok miatt ) a kocsit elővevő családapák .,nagypapák.
    Engem több mint 25 év alatt kb 10 x zúztak be és mind férfi volt. Volt olyan ,hogy békásmegyernél a szentendrei úton piros lámpánál álltam és a krapek fék nélkül megkínált hátulról.40 es arc volt ,de hasonlókat tudnék még mondani. A legutóbb is egy ficak zúzott belém pedig az teherautóval volt ,ergo ez a munkája. Kanyarodtam be egy telepre mögöttem 3 autó,ez meg úgy gondolta viccből állnak meg és elkezdte csőgázzal előzni a sort és jóóól oldalba kapott. Osztán még szerinte én voltam a hibás. :))
    Női vezetővel még nem volt afférom.
    Ja de! Nemrég it a XVII ben a keresztúri útnál vasúti átjáró miatt van egy elsőbbség adás tábla. Álok és dudálnak mint a veszedelem. Egy nő volt. Nem értettem.
    Megint dudál. Kiszálltam odaballagtam és mutatom a táblát! Zavart mosoly.) szabadkozás. Mondja nem idevalósi. Mondom azért nem árt ám figyelni. DE! Sok krapek is figyelmen kívűl hagyja ugyanezen táblát!

    [ Szerkesztve ]

    Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

Új hozzászólás Aktív témák