Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    Mint korábban említettem, más ismerősöknek is keresgélek autót. Keret bővült, 4-ről 4.5m környékére, első autó lenne. Es megakadt a szemem ilyesmin: A1 1.0 TSI [link]

    Ezek fenntartási költségei, ha a márkaszervízt elfelejtji, és magánszektoros jó szerelőt keres, mennyire zsebbenyúlós?

    Annyi "kivetnivalót" látok a sztoriban, hogy javarészt városi használat lenne, hosszabb út ritkábban, de hetente 1-2 alkalommal elképzelhető. És a kisturbós 3 hengeres& duplakupplungos váltó nem tudom, mennyire díjazná ezt. Vagy, megfelelően vigyázva nem gond a túlnyomórészt város? Teprecen környékén van esetleg VAG-hoz ajánlott szerelő, aki korrekt árakon operál? Ezeknek a szubkompakt&kompakt audiknak a szervizeltetése nem márkaszervíznél drága? Ettől tartana az illető&kereső.

    Nekem nem jelentene gondot "alkalmazkodni a lehetőségekhez", úm. ha ilyesmi autót tartanék, alapból nem gyakran venném elő rövid távra-városi használatra, de az illető tudtommal más közlekedési eszközzel (bringa, roller) nem mászkál. Így autózna. Csak nekem evvel a motor-váltó felállással szemben fenntartásaim vannak a nagyrészt rövid távok&városi használat miatt. :B Jól gondolom, hogy nem érdemes ebben gondolkodni, ha kockázatmentesen szeretné használni?

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák