Új hozzászólás Aktív témák

  • tKb.

    tag

    Sziasztok!

    Autóvásárlásban szeretnénk tanácsot kérni. Egy fiatal 25-26 éves pár vagyunk és most vagyunk életünk első autóvásárlása előtt. Nem tudom mennyi ideig fog ez tartani, mert egy telefon/laptop/kávéfőző előtt is heteket/hónapokat kutatgatok, hogy mi lehet a legjobb számunkra. 😄

    A keret az nagyjából 3M-4,5M-ig terjed és nagyjából ilyen 5-8 éves autókban gondolkozunk (2015 utáni), kb. 70.000-130.000km környékén, de természetesen az autó állapota számít.

    Külföldre költözés miatt egyelőre azt gondoljuk, hogy főként hosszútávú utakra fogjuk használni autópályán (700+ km/út), de valószínűleg hegyi utakon is megfordulnánk sűrűn.

    Édesapukámnak egy 2011-es Ford Grand C-Max 2.0 dízel automata autója van, amit nagyon sokat vezettem és egyébként nekünk bejön az ilyesmi és az automata is nagyon megtetszett. Méretben ettől sokkal nagyobbat nem szeretnénk, de esetleg ha van az árban városi terepjáró és valamivel nagyobb, az nem baj számunkra. Egyelőre nem sikerült eldönteni az autó méretét, én úgy vagyok vele, hogy habár még gyerkőc nincs, de nem baj, ha nem egy bevásárló kocsi méretű az autó.

    Amiben szeretném a segítségeteket kérni és megkérdezni Titeket, hogy ezek alapján milyen autót ajánlanátok? Melyek a megbízható márkák/modellek? Van-e esetleg best buy ebben a kategóriában? Mi a véleményetek az automata váltóról összességében?

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák