Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    válasz pepucs #220865 üzenetére

    C corsank van 8 eve (1.2 twinport). Folyton van vele valami bosszantó probléma. 78e km-el vettuk, elso tulajtol, most van benne 129e km.

    Az 50e km alatt elhullott az AC pumpa, kilyukadt egy benzincso, tonkrement a futomotor elotet ellenallas, olajsapkat 2x csereltem, legtomegmero, féltengely gumiharang 2x, olajgomba, hőgomba, vezermutengely erzekelo, kezifek beallitas utan birja kb 2 hetig aztan nem fog semmit (kezifek kotel csere is volt), kulcs hazat 2x csereltem (beszakad a gomb), lökhárítóban kodlampa burkolatot elhagytuk 2x, foszlik a valtoszoknya, elengedett kb az osszes ajtokarpit ragasztasa, kitort a szellozoracsbol 2 sor (nem birta el a magneses tarton a telefont, a masik 2 autónk siman birta evekig), a benzinszint mutato tele tanknal is megakad feluton (tehat fel tanknal többet nem jelez), a km ora egyseg neha megmakkan es akkor nem mutat egyik mutato sem semmit (rab.szol a tetejere akkor egy darabig jo utana), beazik nagy eso utan a kuplungnal (konstrukciós hiba, eltomodik valahol a motorterben a kosztol lyuk). Ja, a bal ajtopanelen a jobb ajto elektromos ablakemelo gombja is elromlott.

    Ezen kivul most fullad es hibakodot dob, vasarnap megy szervizbe, eselyes hogy trafosor.

    Ezek csak a problemak, a karbantartást direkt nem irtam bele, de volt mar komplett vezerles csere (nagyon erzekeny az olajra) es erik a kuplung csere is.

    Volt civic-em, nalunk volt 100e km-t, volt accordom, az is nalunk volt 50e km-t, volt suzuki swiftem tobb tizezer km-ig, egyik se produkalt negyed ennyi problemat sem.

    Részemről egyáltalán nem ajánlott autó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák