Új hozzászólás Aktív témák

  • Tökmindegy

    senior tag

    válasz _NCT #26226 üzenetére

    Ezek egyszerűek. Vannak hibáik ,de nem vészesek a motor korrekt ,ilyen izzó cserék percek ,csak egy kupakot kell levenni elől ,hátul is egyszerű,nekem 2 év alatt egy csöpp bajom nem volt vele. Futómű jó ,ámbár a hátulja koppanós de avval nem kell foglalkozni mert ha megcsinálják (sok pénzért valami gumit cserélnek vagy mit) akkor 3 hét és újra koppan gödröknél. Mindennapi használatra szerintem jók,olcsók is mert francia,de ha megnézi az ember a fékek BOSCH ,az elektronika megint. Alkatrész nem drága hozzá már ha kell.
    Ez a saját tapasztalatom. Pl Golffal nincsen mert sose volt ,de azok is jók aszongyák.Ja és tágas belül ,egy seat az ehhez képest tyúkól. Meg még szép is ,bár ez ízlés dolga. Fogyija városban attól függően hogy tolod 6.5-9 ig kb.

    Ja nekem is 1.4 es 16 szelepes van de jó az.Én kimondottan szeretem:)

    giigz

    Ha eladom szólok:)))) No majd teszek fel képeket róla,most van benne 70 ezer. Mondhatnám újszerű a vas,pár kisebb felületi karc van rajta de hát ez Budapest sajna.

    (#26232) MMA87

    Nehogy félre értsd!! Nem kúrják szét azért :) most volt vizsgán és megrángatták rendesen,sehol semmi lógás,én 2 éve használom durván tettem bele 20 ezret és tudom,hogy az első tulaj sem csináltatott semmit a futóművön. Mondjuk ez nem azt jelenti,hogy ez így is marad örök időkig.

    [ Szerkesztve ]

    Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

Új hozzászólás Aktív témák