Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz Sandrew #2869 üzenetére

    Úgy értem hogy nála addig megy az autó amíg meg nem áll... Nálam ez nem így megy... :N Hallatszik hogy a motortartó bakot cserélni kell, de nem cserélte. Valószínűleg a hátsó szilentek és a lengéscsillapítók is cserések. Vezérléscsere is esedékes... úgy tudom hogy 6év, vagy 100.000km. Namármost az első az 120.000km-nél volt cserélve 2005ben. Akkor elvileg itt az ideje. Hát ennyi. 594.400Ft-ért vettem. 5k-t levontunk a jobb első gumi miatt, és találtam az ülés alatt egy 2 eurost :D

    #2873: azt nem tudom. Még nem vittem el ehhez az ürgéhez. Valamelyik nap szerintem eldobom hozzá, átnézi, összeírja mit kell cserélni, javítani rajta. Aztán ahogy engedi a pénztárcám úgy intézem. vezérlést hagyom a legvégére, mivel csak városban megyek, nem rúgatom az autót, szerintem 1000km nem hiszem hogy oszt vagy szorozna.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák