Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz bitpork #67217 üzenetére

    Nekem nem halt meg semmi, de prímán lehúztak ettől függetlenül egy felújítással (én is hibás vagyok mert beleültem a hintába, nem vitatom, de ez az ő felelősségüket nem kisebbíti).

    Plusz le akartak húzni egy tök felesleges több tízezer forintos alkatrészcserével, amit nem is biztos, hogy kicseréltek volna, plusz annak a külön munkadíjával. Bekamuzták hogy rossz az alkatrész, cserélni kell, kiderült, hogy az ég világon semmi baja. Kamu volt.

    Plusz mindenek után rosszul szerelték össze az ékszíj-szíjfeszítő-generátor sort, úgy hogy a szíjfeszítőt egyáltalán nem húzták meg, feltételezem azért, hogy essen szét a p.csába és lehessen mondani, hogy ők megmondták. Külön kértem a srácot, hogy mindent húzzon meg rendesen, ott feküdt alatta, mondta, hogy mindent kétszer ellenőrzött.

    Ez után elvittem a szerelőmhöz, fejmagasságba emeltük az autót, megmutatták, hogy a feszítőnek semmi baja, és a szemem előtt tekertek több mint egy fordulatot a szíjfeszítő rögzítőcsavarjain, tök lazák voltak.

    Egyenleg: szarul mértek, lehúztak egy felújítással az indokolt ki- és beszerelési díjon felül, fél napot állt az autó nyitott motorháztetővel a zuhogó esőben mert úgy hagyták, le akartak húzni egy további alkatrész hibásnak hazudásával plusz a szereléssel, plusz a külön kérés ellenére szarul rakták össze az egészet, maradhattam volna vele az út szélén... és akkor az akkut nem is mondom...

    Ráment erre a mókára 30 ezer forintom, meg egy fél tank benzinem, és csak azért annyi, mert olyan szerelőm van amilyen, és időben szólt meg soron kívül foglalkozott a dolgaimmal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák