Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz -v- #79117 üzenetére

    Ezen ki se akadj.
    Felrakom fészre, h van egy pár sárga izzóm, 55W-ot akartam, 100W-ot küldtek, kimérve 85W, sok, egy Sióért vihető. Vagy Pepsi.
    Megjön a verdával. Kívülről amolyan rat-os, na jó annyira nem. Motor kicserélve egy jóval modernebb dízelre, lepapírozva zsír, Katona féle keményített, tuningolt futómű, ültetőrugók, lerakva a porba, de meg se moccan, olyan kemény, Alpine fej, hátul 3db Helix erősítő, 2 pár elég jó komponens szett, 10" széles 18-as kerekek körben pipecül lefújva.
    Gumi: valami szítrothadt fosadvány, repedt, minta nulla.
    Hátőőőő. Ő nem ilyen sárgára gondolt. Majd még átgondolja, és elment....
    Szóval, kinek mi.

    MOD
    De amúgy a felnibuzeránsokat ne akarja megérteni, aki nem az. Oszt kész. Én is az lennék, de nem vagyok. Vettem egy kb szép Irmscher kereket, kb jó Falken gumikkal (nem prémium, de új, bóti). És így jobb, mint a rothadó téli acél. De nem 17-es AZEV A, meg 19-es OPC Vectra meg 10x18-as ZW3, meg kiperemezett kasztni, meg yessz-feelin'. Van ilyen GAstra is, asszem 2 amit mindig promotálnak.
    Ez nem az a kocsi az én kezemben. Ameddig nincs meg mindenből a közép-felső közép minőségű alkatrész, netán a gyári, addig nem fogok másba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák