Új hozzászólás Aktív témák

  • -v-

    addikt

    válasz bitpork #80844 üzenetére

    Alig tudsz olyan autót mondani amiről nem derül ki vmi. A távolkeleti hívők is időről időre belefutnak visszahívásba meg valami agyrémbe.

    Aha, akkor szerinted egy régi toyota corolla, avensis vagy honda civic az pont ugyanolyannak tekinthető megbízhatóság meg fenntartási költségek szempontjából, és ugyanakkora kockázati tényezőt jelent, mint mondjuk egy régi lefingott, automata dízel összkerekes prémium? :U De nem kell prémiumot venni, mert az igazságtalan összehasonlítás, prémiumot prémiummal, nem prémiumot nem prémiummal hasonlítsunk akkor, ugye nincs ingyen ebéd. A korai 307-esek is híresen szarok, lehet azért pár tuti bukó típust találni, ahogy jó eséllyel problémamenteset is ;) Szerinted egy Papp Tibi féle Avensis meg egy korai 307-es amivel csak a baj van, az ugyanolyan jó vétel mindkettő? Csak szeretni kell?
    Hagyjuk már ezt a hülyeséget, hogy "amivel törődtek az jó amivel meg nem az meg szar" ... közhely és nem is igaz, van különbség a típusok között, nem is kevés. Attól mert te olyan hozzáállással nyomod, amilyenel - amivel semmi gond nincs - , attól még ne jelentsünk már ki ekkora faszságokat objektív igazságként :N :R

    "De van jó választás! Ami tetszik és amit szeretsz. Ennyi."

    Ja, ez aztán hasznos tanács ;) Ha szereted, akkor egy lefingott elhanyagolt alfa romeo is biztos jó választás, ha szereted akkor biztosan nem kell majd sok sok pénzt költeni a futóműre (amit mondjuk nem kéne egy kevésbé tudományos, szögegyszerű strapabíró futóművel rendelkező más típusra).

    "Egy apróságot bonyolítasz túl: minden típusnál vannak panaszmentes darabok meg szopórollerek. Mindnél, még a toyotánál is. "

    Te megy egy dolgot felejtesz el, nem mindegy az arány. Meg az se mindegy, egy jó, megbízható technikát ha elhanyagolnak akkor is sokkal nagyobb eséllyel lesz problémamentes autó. Egy olyan kényes bonyolult technika, ami ne adj isten még konstrukció hibás is (tehát akkor is sokkal nagyobb eséllyel nyekken meg, ha nagyon odafigyeltek rá) CSAK akkor lesz jó, ha odafigyeltek rá, szervizelték rendesen és költöttek rá rendesen. Ez ugye jó eséllyel nem igaz az n-edik tulajdonosra már --> nagy eséllyel szopóroller.

    "Uh arra figyelmezz h tetsszen és szeresd. Ilyen egyszerű."

    Topik zárható. :C

Új hozzászólás Aktív témák