Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    látom micsoda kis eszmecsere ütötte fel a fejét a luppinó okán :)

    az igazság az, hogy keresek x összeget, vennék egy autót pl. az a lupo 580k. Azt mondom megveszem, eljárogatok 4-5-6 literekből és jól vagyok. Amennyiben haverokkal többen megyünk valamerre ott van a másik igencsaksokatzabáló ignis :)

    a lupo (vagy egyéb bármilyen "kis" autó ami képbe kerülne nálam) kb. arra lesz jó az életemben, mint ha egy "fedett kétkerekű motorom" lenne, mivel az volt, csak eladtam és mivel szeretném télen is használni, ha a családi ignis nem lenne szabad így ott lesz majd a második kocsi.

    Igen én is nagyon-nagyon tetszőnek találom a 2.0l feletti motoros autókat, tényleg nyomatékgyár stb. stb. biztos marha jó, de sajnos vagy nem sajnos még nem a mostani élethelyzetemnek, ide még egyszerűen nem kell és pont

    Természetesen, ha lesz család, gyerek kutya macska bármi más, akkor vagy marad második autónak, egy megvigyázott karbantartott második autónak, vagy ugyan ezekkel a tulajdonságokkal megy hahura, hogy esetlegesen 2-3 év múlva beleépíthessem a családi autónk árába az eladási árát.

    Nem vita gerjesztése miatt "válaszoltam" a "fillérbaszásra" csak valahogy nekem tényleg jobban esik xy akár ezer Forinttal kevesebbet tankolni xy megtett km után és kész :)

    + még az is hozzátartozik, hogy nagyon sokat gondolkodtam nézegettem én is 2003-4-5 előtti swifteket, mivel tettszik a faék egyszerűsége, de valahogy most inkább vagyok úgy, hogy veszek egy vw mert picit szebb, picit jobb és inkább legyen egy ilyen kis kedvencem, mint egy swift, pedig azokat sem nézem le, csak most jobban bejön a vw.

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák