Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Sokimm #19300 üzenetére

    Ez nem így működik. Szerinted ki fog itt neked a saját szabadidejében azzal dolgozni, hogy felsorol neked százféle géptípust 20.000 és 500.000 között tízezres lépcsővel haladva és még ír is róla pár mondatot? Azért megkönnyíthetnéd a dolgunkat azzal, hogy eldöntöd végre mennyit szánsz rá. Szerinted mi hülyék vagyunk és ha azt mondod 50 ezerből akarsz DSLR-t venni, akkor majd olyan típust mondunk amit lenyom egy 30 ezres is?

    Egyébként 20-30 ezerért nincs semmi, ezt leírtam korábban is. Bontásra váró roncsok maximum. 40-50 ezer a legalsó küszöb ahol lehet venni működő DSLR-t és objektíved is lesz hozzá (na nem feltétlenül egy Canon 50mm f/1.8). Azt írtad korábban volt egy 30D vázad és szeretted. Most egy ilyen megvehető 40-50k körül. Mondjuk magas érzékenységű fotózásra ne nagyon számíts vele, meg alapvetően semmivel ebben az ársávban, talán csak a frissebb, de boltiárukat villámgyorsan eldobó MILC-ek segíthetnek ezen az igényen, amik már szintén kifoghatók ennyiért (erre is voltak tippek korábban).

    Előbb döntsd el mennyit szánsz rá, utána érdemes konkretizálni.

    (#19301) Tikakukac: A D5100 érezhetően sokkal jobb a D3100-nál, viszont érdekes, hogy nincs már rá garancia. Még a legelső itthon forgalomba hozott példányokon is kéne lennie kb fél évnek, tekintve alapból 3 évet ad a Nikon minden vázra.

Új hozzászólás Aktív témák