Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz jjeahh #37314 üzenetére

    Félreérthető voltam. Nem akarok belemenni dslr vs milc vitába, mert úgy is parttalan lenne és párszor már lemeccseltétek ezt.

    Másik irányból közelítem meg a dolgot.
    Jön valaki és gépet keres. Jó esetben némileg körbeírja mire kell, mik az igények, de konkrétum nélkül, sőt az összefoglaló támpontjait is követi, de még ebből se derül ki mi lenne jó neki. Egy fényképezőt akar.
    Egyből jön a milc. Még olyan is rávágja, aki pár napja használ ilyen rendszert.
    Attól, hogy temeted a tükröst, az attól még lehet alternatíva, mert nem biztos, hogy mindenben igazad van, vagy a te igényed és felfogásod szerint gondolkodnak mások.

    Tudom, az éremnek van egy másik oldala, nem lehet mindenkit kézen fogni, pláne ha még az összefoglalót se olvassa el. Vagy sokat nem lehet azzal kezdeni, ha valaki csak annyit ír kvázi, hogy "mit vegyek".

    Nem mondok 1 fícsőrt se, mert pár dologban nem értek veletek egyet, de nem is tudjuk meggyőzni a másikat, ezért lenne parttalan. Tudom hogy vélekedsz a szenzorról, a fókuszról, a minőségről és ezeket milyen irányból világítod meg. Akinek milc gépe van azért vett olyat, mert hasonlók az igényei és a vélekedése.
    Arra gondoltál már, hogy az adott kérdező is úgy látja-e minden esetben a világot, ahogy te/ti?

    ....csak egy vélemény volt részemről, nem kell hogy igazam legyen, én nem küzdök érte.

    #37311) Rapid136
    Na, de akkor soroljuk már fel neki(k) ezeket az előnyöket hátrányokat, ha lehet tárgyilagosan és tudjuk meg mi az igénye! Aztán döntse el. Ha ez a végén milc lesz az nem probléma. Nincs nekem gondom a milccel különösebben. De hogy egyből az lenne a legjobb választás senki nem tudhatja. Vagy aki tükrös belépőt vesz, az nagyon el van tévedve? Ha így van írjátok bele az összefoglalóba: "Ne légy bolond, ne vegyél dslr-t"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák