Új hozzászólás Aktív témák

  • yolan

    őstag

    válasz Throme #9832 üzenetére

    Úgy értettem most kezdésnél, nem fogom a keret nagyját arra kiadni, hogy a legprofibb okikat vegyem, kezdésnek egy az árban egy alap obival legjobban beleférő vázat szeretnék venni, utána szépen lassan obikat hozzá. Ha eddig a kompakt géppel elvoltam úgy ahogy, ami 5-22mm-es, egy 18-55-ös obival is áldva leszek. :B

    Nem nézem le az 1100D-t, sőt, én azzal kezdtem el gondolkozni, de egy használt Pentax K10D-vel anyagi oldalról is jobban járnék és minőségileg is jobb mint az 1100D, ezért kezdtem el gondolkozni Pentax fronton. Így, hogy most lehet újat kell vennem, valahogy egyből a Pentax háza táján kezdtem el nézelődni, így találtam a K-x-re, de természetesen az 1100D is ugyan úgy játszik, csak már kezdek a K-x felé kacsingatni, de amíg nincs itt a kezemben, addig semmi sem biztos. Ezért is kérdeztem, mi éri meg a legjobban számomra.
    Ha a számla miatt nem kell újonnan vennem, akkor egyértelműen K10D-t keresnék használtan és hozzá obit.

    Akkor összegezném: a keret kb 130.000 forint. Új váz és objektív vásárlása a cél. Ebbe szeretnék megállítani egy 18-55mm-es objektívet, illetve a lehető legjobb vázat. A közeljövőben nem tartom valószínűnek, hogy vázat szeretnék cserélni, viszont több objektívet valszeg szeretnék majd hozzá összevásárolgatni.

    “A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles

Új hozzászólás Aktív témák