Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Sajnos új egér után nézelődök. Van jelenleg egy Logitech G600-am, amit nagyon szeretek, pont jó méret, jó a sok gomb rajta (MMO-kkal játszok főleg), minden szempontból tökéletes... csak egy hónappal a gari lejárata után elkezdett döglődni a mikrokapcsoló. Ami sajnos már nem először fordul elő, szóval ahelyett hogy vennék megint ugyanilyet (mert amúgy semmi gondom nincs vele az árát leszámítva), most kicsit elgondolkoztam.

    Annyit nem játszok már, mint régen, szóval a sok gomb kisebb szempont, el tudnék lenni nélkülük is (főleg ha azért 2+ gomb azért rendelkezésre áll az oldalán). Eredeti kérdésem az lett volna, hogy van-e olyan egér ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, de tovább bírják a gombjai, de átfutva az összefoglalót kaptam rá választ sajnos.

    Szóval amit keresnék jelenleg:
    - ugyanilyen méretű (vagy inkább kisebb) egér (claw gripet használok a legtöbb esetben)
    - ugyancsak claw grip miatt könnyebb egér előny
    - lehetőleg legyen rajta minél több gomb oldalt (felső gombokat annyira nem szeretem használni, nem állnak kézre)
    - mindenfajta világítás meg led meg csicsa inkább hátrány, de ha amúgy jó az egér nem szempont
    - minőségibb anyaghasználat
    - Logitech egereimnek rendre nagyon gyorsan tönkrement a kapcsolója (leszámítva egy lassan 10 éves M180-at, amit jelenleg is épp használok :D), szóval más márka preferált lenne (de ez se fő szempont)

    A fentiek figyelembe vételével van olyan egér aminek az ára érzékelhetően alacsonyabb, mint a G600-é? Ha csak pár ezer Ft-al olcsóbb, akkor inkább betervezem hogy két évente veszek egy újabb G600-at, mert amúgy tényleg nincs vele bajom :)

Új hozzászólás Aktív témák