Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrys_

    addikt

    Asustor ADM nem rossz. Van probléma a jogosultság kezeléssel (kicsit korábban írtam róla), de azt a gondot is meg lehet oldani egy workaround-dal.
    BTRFS-t még nem ismeri, de nem is mindenkinek van rá szüksége.
    Amit még nem tudok, hogy el lehet-e rejteni azon felhasználók elől az alkönyvtárakat, akiknek nincs hozzáférésük. Fő megosztott mappát el lehet, de subfolderre még nem láttam megoldást. Synology SDM tudja.
    Az Asus nem olyan régen van ebben az üzletben, mint a Synology, így érthető, ha előfordulnak furcsaságok, de szerintem jó úton jár.
    Ami még talán hátrány az Asustor-nál, hogy az applikáció frissítés gyakorisága nem rendezett. Pl. sok applikáció még csak 2017-s verzióban volt letölthető 2018 végén, és csak fórumos reklamáció miatt jutott el management-szintre a dolog. El is döntötték, hogy mehetnek az update-k, de ezekre is időt kell szánni, gondolom tesztelik, néhány app már frissült. De kérdés, hogy ez hogy működik majd a jövőben, szerintem majd azt gondolják, hogy most aktuális, nem kell vele megint egy darabig foglalkozni. Állítólag a csapat sem túl nagy a háttérben és ez forrásokat von el a fő fejlesztésektől (infó Marco-tól, aki az Asustor-nál a fórumon aktív).
    Synology-nál azért elég sokszor akad valamilyen app-update.

Új hozzászólás Aktív témák