Új hozzászólás Aktív témák

  • SQX_Barto

    addikt

    Tudom velem van a baj, de én minden mITX házban a sok vinyótartót csak kidobnivaló "kacatnak" látom. Minél többet nézem a CM Elite 120-at, annál jobban tetszik.
    Egy olyan ötletem lenne, hogy az 5,25"-os helyre berakni egy Sata mobilrackbe egy 2TB-s vinyót, SSD-t meg eldugni valahova, vinyó tartó helyére meg betenni egy Corsair H60 vízhűtést. Csak két kérdés zavar, egyrészt a vinyótartó előtti 120as venti honnan veszi a levegőt, előlap sehol sem lyukas, max az alja lehet lyukas (arról nincs kép), másik pedig hogy egyszerűen (értsd flex nélkül) is ki lehet-e venni vajon az egész vinyótartó keretet. Az meg hogy egy 160mm hosszú Corsair AX 650 Gold moduláris táp szépen megférne-e a mobilrackkel csak ráadás :)
    Másik variáció lenne, hogy keresni lyukas DVD takaró előlapi lemezt, mint pl a CM 690-nél és mögé berakni valahogy a vinyót meg akkor már úgy az SSD-t is.
    De ez megin csak egy alternatíva a sok közül... ;)

    If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

Új hozzászólás Aktív témák