Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Horvi #56831 üzenetére

    nem használok hozzá, mert szerintem azzal pont a lényeget veszíti el. ez a ház anélkül néz ki jól. ezért is szenvedek ezekkel a műanyag sz*rokkal, a tophat-et most a Louqe amúgy is bagóért szórta a cash flow gondok miatt, de nem vettem. az 5700X-en egy L12GE van, teljesen megfelel hozzá. nincs alulfeszelve, nincs húzva, PPT 80W körül megáll, játékban és R20-ban is 70 fok körül mocorog, 4.65Ghz-ig boostolo PBO Auto-n.
    az 1070Ti FTW3 hűtése a legjobb léghűtés volt, amit ahhoz a kártyához csináltak, de egy deshroud ezen is javított. Halo Infinite 1080p ultra közben 60-65 fok a GPU és 70-72 a CPU jelenleg.

    az eredeti kérdésemet kezdem elvetni. találtam egy képet egy másik CAD rajzról, meg pár gyenge thingiverse próbálkozást. gondolkodom rajta, hogy beleásom magam a 3D tervezésbe és megcsinálom én, de valószínűleg annyi trial és error lenne a vége, hogy a műanyagszemét és idő nem érné meg. egy cablemod kábel, az etsy modok és a négy Noctua fan kb 70 ezer forint lenne, ez már annyira komikus, hogy elengedtem. lehet, hogy átköltözöm egy T1-be majd, a Ghost-be meg veszek egy PCIE NVME adaptert és ez lesz az új NAS, még ennek is több értelme van...

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák